Sant Boi acull dues curses de promoció aquest cap de setmana

03/09/2018
Carretera

Sant Boi acull dues curses de promoció aquest cap de setmana

El proper diumenge dia 9 de setembre tindran lloc a Sant Boi de Llobregat dues curses en categories de promoció, infantils i cadets, sota la organització del Club Ciclista Sant Boi.

A les 9 del matí pendran part a la sortida ubicada al Carrer Joventut de Sant Boi els i les ciclistes de les categories prebenjamí a infantils al 2on Gran Premi Pulperia Celta, puntuable per la Copa Catalunya infantil de carretera. El circuit té 1'2 kms i s'hi donaran diferents voltes en funció de la categoria: 1 volta prebenjamins i benjamins, 3 voltes els principiants, 8 voltes els alevins i 16 voltes els infantils. A les classificacions generals Izan Delgado (EC Vallès) i Aleix Moreno (Baix Ebre PC) comparteixen liderta en benjamins, mentre que Ivet Alcaraz (Tot_net Terrassa) lidera en fèmines. Entre els principiants, Eloi Ramos (CE Muntanya) lidera en nens i Ingrid Esteban (Noel Tadesan) en nenes. En alevins Adrià Garmendia i Ainara Inarejos (ambdós de EC Vallès) lideren la categoria, mentre que en infantils són Oriol Alcaraz (Tot-Net Terrassa) i Estefania Jimenez (EC Vallès) qui estan al capdamunt de la classificació general.

A les 11.30h del matí està prevista la sortida del XXIX Campionat comarcal de ciclisme del Baix Llobregat - Gran Premi Diputació de Barcelona en un recorregut de 52kms en total, on participaran els ciclistes de categoria cadet i que puntuarà per la Copa Catalana cadet de carretera que lidera el cadet de primer any Martí Hidalgo (Tot-Net Terrassa). També hi prendran part les fèmines cadets i junior puntuant per la Copa Catalana fèmines d'ambdues categories que lideren Laia Burdoy (Catema.Cat) i Ariana Gilabert (Catema.Cat) respectivament. L'any 2017 el ciclista local Joan Marin, actual líder de la xallenge Baix Llobregat, fou el vencedor de la prova (foto).