Una seixantena de ciclistes a la Copa Catalunya infantil de Vila-Seca

06/08/2018
Carretera

Una seixantena de ciclistes a la Copa Catalunya infantil de Vila-Seca

Una seixantena de valentes i valentes van desafiar dissabte a la tarda la forta calor al Trofeu de Festa Major de Vila-Seca, puntuable per la Copa Catalunya infantil de carretera, la 12a prova del calendari d'un total de 18. L'escenari, la pista d'atletisme de la localitat de 0,5kms, va veure com els participants donaven diferents voltes en funció de la seva categoria. Els vencedors/es per categories van ser:

  • Prebenjamins: Lucía Ortega (Vila-Seca AC) i Martí Llauradó
  • Benjamins: Aleix Moreno (Baix Ebre PC)
  • Principiants: Raquel Ortega (Vila-Seca AC) i Eloi Ramos (Club d'Esports de Muntanya)
  • Alevins: Mar Piñol (Baix Ebre PC) i Roger Pareta (Frigoríficos Costa Brava)
  • Infantils: Estafanía Jiménez (EC Vallés) i Iker Bernal (Tot-NEt Terrassa)

Classificacions complertes Vila-Seca

Així doncs, després de la celebració d'aquesta prova, poques variacions en les classificacions generals de cada categoria: en benjamins masculí Izan Delgado (EC Vallés) continua líder amb 10 punts d'avantatge sobre el vencedor ahir Aleix Moreno (Baix Ebre PC), mentre que en les fèmines Ivet Alcaraz (Tot Net Terrassa) mana còmodament. En categoria principiants Eloi Ramos (Club d'Esports de Muntanya) i Eric Delgado (EC Vallés) comparteixen liderat, mentre que en les fèmines Iria Arboleas (Tot Net Terrassa) i Ingrid Esteban (Noel Tadesan) també comparteixen lideratge. En categoria aleví Adrià Garmendai (EC Vallés) mana amb una còmoda avantatge de 23 punts, i en fèmines Ainara Hinarejos va consolidar el seu ja ampli lideratge. Per últim, Oriol Alcaraz (Tot Net Terrassa) es manté líder amb infantils, tot i que el seu company d'equip Iker Bernal, vencedor ahir, li retalla l'avantatge deixant-la en 24 punts. En fèmines infantils, Estefanía Jiménez (EC VAllés) reafirma la seva primera posició amb la victòria a Vila-Seca.

Classificacions generals Copa Catalunya Infantil després de 12 proves

La propera cita del calendari ja serà al setembre, al 2n Trofeu Ciclista Comú d'Escaldes-Engordany - GP Joaquim Purito Rodriguez (Andorra).