Avantatges d’estar federat

La Transpyr supera els 200 inscrits i haurà de tancar inscripcions abans de temps

Notícia publicada el 28-03-2012
A falta de més d’un mes de tancar el període d’inscripcions Transpyr ADVENTURE ha superat ja de llarg el nombre de 150 inscrits de l’edició de l’any passat, compta amb més de 200 i haurà de tancar inscripcions abans del previst. En aquests moment la tercera edició de la prova de mountain bike que travessa els Pirineus, de Roses a Donostia en 8 etapes, ja compta amb participants de més de 15 nacionalitats diferents (des d’Àfrica del Sud fins a Uruguai), premsa de més de deu països i la consideració internacional de ser una de les cinc proves més dures del món amb vuit etapes, amb un recorregut de més de 800 km i superant els 20.000 metres de desnivell. En només tres anys s’ha situat al calendari de les proves més prestigioses al costat de la Cape Epic (Àfrica), la Transalp (Alemanya i Itàlia) o la Ruta de los Conquistadores (Costa Rica), i enguany destaca la presencia d’equips formats per professionals de mitjans de comunicació vinguts de diversos llocs del món, atrets per l’interès que en dos anys ha despertat la prova en el panorama internacional. A la prova s’hi participa amb equips de dos o tres ciclistes, i en aquesta tercera edició s’incorpora la presa de temps amb xip electrònic, amb tres parcials a cadascuna de les vuit etapes.
La Transpyr 2012 se celebrarà del 30 de juny al 7 de juliol, una primera etapa amb sortida a Roses i final a Camprodon. Els següents dies el recorregut passa per La Seu d’Urgell, El Pont de Suert, Aínsa, Jaca, Isaba, Elizondo i finalment Sant Sebastián-Donostia. Cada etapa té una distància mitja de més de 100 km i uns 2.500 m de desnivell positiu, i se segueix a partir de coordenades GPS.
Conscients que el nombre de places per la modalitat ADVENTURE, la completa de 8 etapes, quedarà complet ben aviat l’organització ha posat en marxa la campanya Transpyr WEST, que consisteix en recórrer la segona part de la prova, des d’Aínsa al cor del Pirineu Aragonès, fins a Donostia, que conformen les darreres 4 etapes de l’esdeveniment. Es tracta d’un recorregut de gran bellesa i lleugerament més suau que la primera meitat de la prova, que compta igualment amb trams antològics i les grans arribades a cada final d’etapa, especialment la darrera, amb la meta situada a la platja de Zurriola de Donostia. Tot plegat, un recorregut imponent que posa a prova els límits físics i mentals dels ciclistes més valents
Opcions per aquesta notícia
Cercador avançat de notícies
Altres notícies
La Tramun 30 se l’emporten Arcadi Gabarró i Judith Sánchez
La XIII Bicicletada del Besòs-Decabike reuneix prop d’un miler de ciclistes
La Tramun arriba aquest diumenge
La Conca del Daró arriba a diumenge les 20 edicions
Tot a punt per La Tramun
Vídeos
Open infantil btt Vacarisses
Marxa BTT de Sant Boi
Pedalada de la Guàrdia Urbana
Transpyr 2010
© 2013 Federació catalana de ciclisme | Accés privat
 
Segueix-nos: