La Lliga Catalana de BMX continuà a Lliçà d´ Amunt

19/06/2017
BMX

La Lliga Catalana de BMX continuà a Lliçà d´ Amunt

Aquest dissabte passat es va disputar una nova prova de la Lliga Catalana de BMX al circuit del BMX Vallès club a Lliça d’Amunt.
 
90 corredors es donaven cita en una matinal molt calorosa. La cursa va transcorre sense cap incident on tots el corredors i familiars en acabar la cursa, varen gaudir de les piscines i del restaurant del complexa esportiu de Ca l’Artigues. 
 
El regidor d’esports Manel Busquets, el Tècnic Ferran Vidal i el director del complexa esportiu de Ca l’Artigues Marc Palet varen gaudir novament d’unes curses de BMX molt disputades.
Tot i ser unes dates complicades per que hi ha molts estudiants de viatges de fi de curs i amb compromisos escolars i professionals es d’agrair la presencia de casi un centenar de pilots  valents que varen lluitar contra la calor estoicament.
 
Amb els resultats d’aquesta cursa hi ha tres corredors del club que es juguen el campionat a la ultima cursa que es farà el proper 22 de juliol al circuit de Barcelona. David Argüelles, el seu fill David Argüelles Jr. i Monica Comadran ho poden aconseguir en aquesta cursa.
 
Quadre de guanyadors
 
Nois 5-6. OLIVER BARRACHINA, del  M.C.SANT ANDREU
Nois 7-8. JAIRO JORDAN ORTEGA, del BMX TERRASSA
Nois 9-10. ULISES BARRACHINA, del M.C.SANT ANDREU
Fèmines 10 i menys. MARTINA HERNANDEZ, del  M.C.SANT ANDREU
Nois 11-12. ADRIAN MESA MONFORTE, del  M.C.SANT ANDREU
Nois 13-14. MIQUEL HERNANDEZ, del  M.C.SANT ANDREU
Fèmines 11 i mes. NEREA ARJONA, del BMX TERRASSA
CRUISER. MIGUEL ANGEL ROMAN, del X-RIDERS
NOIS 15-18. GABRIEL AVELLANEDA, del XL BMX
OLIMPIC Women. MARTA CALVIS, del X-RIDERS
OLIMPIC Man. LLUIS HINIESTROSA, del BMX TERRASSA