Presentació de la temporada 2018 i 30º aniversari del BMX Terrassa

18/01/2018
BMX

Presentació de la temporada 2018 i 30º aniversari del BMX Terrassa

El Club BMX Terrassa ha fet la presentació de la nova temporada a la tradicional Festa del soci. En un matí festiu les famílies del Club BMX Terrassa han gaudit de castells inflables i jocs amb bicicleta. L’ escola del Club ha fet entrega a tots els alumnes del diploma que li reconeix els seu esforç, esportivitat i dedicació. A més, també han rebut la nova equipació de competició.
 
Aquest any assolim una fita molt important amb el 30º aniversari del BMX a Terrassa, per celebrar - ho, el Club BMX Terrassa ha presentat un nou logotip commemoratiu que lluirà durant aquest any. Els actes centrals d’aquest aniversari es faran amb la prova de BMX que es disputarà coincidint amb la F esta Major del barri de Les Arenes.
 
En els parlaments d’aquest acte, el nou president del club, Aitor Martín, dirigí unes paraules a tots els assistents recordant la bona evolució que ha viscut el BMX a Terrassa d’ uns anys cap aquí i que fa que amb l’ esforç de molta gent implicada gaudim del bon moment que viu el nostre esport a la ciutat.
 
E l representant de l’escola BMX Terrassa Sr. Manel Ibars , recordava les moltes maneres de viure el BMX per que tothom gaudeixi del nostre esport, des de la manera més lúdica a la més competitiva i donava l es gràcies a tots els pares per permetre als nens i nenes de l’Escola compartir experiències als entrenaments, campus, road trips i totes les activitats que s’organitzen.
 
El director esportiu i Vicepresident del Club Sr. Fèlix Martín, informava del calendari de la temporada 2018 amb totes les proves que es disputaran, animant a competir a tots els corredors que ho vulguin.
La temporada competicions tindrà inici aquest any el dia a 4 de febrer amb la disputa de la primera prova de Lliga Catalana de BMX al circuit de Sant Andreu de la Barca.