Resum de la cursa egarenca de la Lliga Catalana de BMX

16/05/2017
BMX

Resum de la cursa egarenca de la Lliga Catalana de BMX

La tarda de dissabte es va celebrar la 4a prova puntuable de Lliga Catalana de BMX al nostre circuit, on corredors i públic van gaudir d'una fantàstica jornada de curses. Un cop més hi va haver un gran nombre de participants en una prova Catalana amb prop de 120 inscrits. En aquesta ocasió, també ens visitaven corredors de Saragossa dels clubs Pirineus i BMX School Saragossa.
Molts alumnes de l'Escola BMX Terrassa es van animar a participar a la cursa de casa, sent prop de 50 corredors locals els que van prendre la sortida en les diferents categories, fet que confirma l'èxit de l'Escola BMX Terrassa que dia rere dia ensenya a més de 150 nois i noies a les nostres instal·lacions.
Després dels entrenaments oficials, la competició donava inici a les 5 de la tarda en un traçat impecable gràcies al manteniment diari que realitzen els encarregats del Club, Sr. Antonio Díaz i Alberto Angulo. El ritme de la cursa va transcórrer amb fluïdesa on vam veure un gran nivell de tots els participants. Destacar la categoria Olimpic Men, que encara que en aquesta ocasió no van poder passar per la zona Pro a causa de les ratxes de vent, vam veure unes emocionants curses en que van participar 6 corredors BMX Terrassa.
En la cerimònia de lliurament de premis vam tenir la companyia del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa Sr. Dani Nart que va fer entrega dels trofeus al costat del Sponsor oficial d'aquesta prova el Sr. Joaquín Gómez de Paviments J. Gómez.
Volem agrair especialment la feina de tots els voluntaris que van participar en la preparació i desenvolupament d'aquesta prova que gràcies al seu esforç  aconseguim ser un referent en la celebració d'aquest tipus d'esdeveniments. També felicitar i agrair la participació de tots els corredors locals i visitants.
 
RESULTATS:
Dotze corredors del BMX Terrassa van aconseguir Podi en set de les dotze categories amb els següents resultats:
Categoria Olimpic Men: A la màxima categoria es va poder veure a sis corredors de casa competint pel triomf on Ian Hiniestrosa va ser 1r i un orgullós recent pare Aitor Martín 3r, que ens va presentar al seu fill Aaron.
Olimpic Women - En no constituir-se la categoria corren amb nois de 15 a 18 anys, Griselda Artigas aconsegueix la 5a plaça, resultat que la  fa ser 1a en Olimpic Women, la segona classificada va ser Maika Rodríguez que va fer 6a a semis en la carrera amb els nois.
Nois 13 i 14 anys: Ian Morillo puja al capdamunt de podi després de vèncer amb autoritat en totes les mànegues classificatòries i en la Final.
Nois 11 i 12 anys: En aquesta categoria Max Martín també va dominar totes les mànegues classificatòries i aconsegueix el primer lloc en la final. L'acompanya el seu company d'equip Izan Gómez en segona posició.
Fèmines 11 anys i més: amb final directa en aquesta categoria Mabel Pérez va tenir una participació molt bona, domina en les mànigues prèvies i també és 1a a la Final.
Nois 9-10 anys: El podi en aquesta categoria va estar representat pels corredors del Club BMX Terrassa Sergio Morillo en 2a posició i Dani Romera 3r.
Nois 7-8 anys: Aquesta categoria que partia des de ¼ de final aconsegueix el primer lloc Jairo Jordà i l'acompanya el seu company Asier Moya en 2ª posició.
 
La propera prova serà el dissabte 20 de maig al circuit de BMX del Velòdrom d'Horta amb la celebració de la 2a ronda de la Copa Spring.
Enlaces:
+info resultats
 Twitter BMX Terrassa
FCC
BMX Race Online
 
Galería Imatges:
Queralt Martín
Georgina Avellaneda
 
Vídeos:
BMX Terrassa Racing Channel