Enllestida la segona edició de la SeaLigth MTB Trail

03/08/2017
BTT

Enllestida la segona edició de la SeaLigth MTB Trail

La SEALIGHT–CAMÍ DE LLUM torna amb novetats el cap de setmana del 13 al 15 d'octubre. Serà la segona edició d'una prova de bicicleta tot terreny que en dues etapes uneix Cadaqués i Cotlliure. La principal novetat és la possibilitat de realitzar dos recorreguts més curts, 30 km de Banyuls a Cotlliure i 40 km de Portbou a Cadaqués. Una altre de les novetats serà que a l'arribada de la primera etapa a Colliure, els participants i acompanyants podran gaudir d'una fira artesanal amb productes típics de la zona.

Essència 
La prova té una personalitat molt marcada gràcies al seu recorregut inèdit, amb un viatge d'anada de 80 km de Cadaqués a Cotlliure, i la tornada de 70 km per pistes que discorren a la vora del mar, amb un paisatge marcat pel vinyer i l'erosió de la tramontana. Es tracta d'una proposta per tancar la temporada ciclista amb una descoberta entre amics, un regal per als sentits i per gaudir amb la família a Cadaqués i Colliure, pobles que comparteixen l'atmosfera bohèmia, el paisatge marí i un fort accent cultural i pictòric.

Recorregut assequible
Es tracta d'un itinerari d'anada amb un total d'1.800 metres de desnivell acumulats, per pistes que discorren per alguns termes municipals com Port de la Selva, Llançà, Colera, Portbou o Banyuls, entre uns altres. La cita és a Cadaqués el divendres 13 d'octubre, per començar la SEALIGHT–CAMÍ DE LLUM l'endemà i arribar al centre històric de Cotlliure. La segona etapa, de tornada, es farà el diumenge 15 d'octubre. El recorregut varia sensiblement del camí d'anada, amb una etapa de poc més de 70 quilòmetres i un desnivell similar al de la jornada anterior. Les etapes tenen una distància suficientment exigent com per generar una bona experiència ciclista, però alhora és suficientment respectuosa amb el desgast físic dels participants perquè una vegada acabada l'etapa puguin gaudir de l'estada en ambients peculiars, rics en cultura i en propostes lúdiques.
 
Alta participació estrangera
La SEALIGHT–CAMÍ DE LLUM és un tribut a l'estil de vida ciclista que no només va atreure a la comunitat ciclista internacional, sinó també els seus acompanyants i familiars. Aquest concepte s'entén amb l'experimentació de paisatges únics, gaudir d'ambients pictòrics, el pas pel paisatge de vinyers, el Mediterrani... 
Es tracta d'un recorregut amb trams d'alt interès ecològic i d'un patrimoni natural únic i de gran bellesa, que no perd mai de vista l'abrupte terreny que baixa fins a submergir-se en les aigües del Mediterrani.

Les inscripcions ja estan obertes a Ticketoci.