La PDF Non Stop 2018 obre inscripcions dilluns 15 amb algunes novetats

11/01/2018
BTT

La PDF Non Stop 2018 obre inscripcions dilluns 15 amb algunes novetats

La 13a edició de la Pedals de Foc Non Stop (UCI C3), que tornarà a ser la seu del Campionat d'Europa MTB Ultramarathon 2018, fa públics els preus i modalitats de les inscripcions per a aquesta edició, així com les primeres versions del reglament i guia tècnica.

Entre les novetats més destacables que l'organització ha preparat per a aquesta nova edició que sortirà i arribarà de nou de Vielha (Lleida), està un primer preu d'inscripció amb el paquet bàsic notablement més econòmic que l'any passat, a 60 €. A més, també s'ha modificat el sistema d'inscripció de manera que els participants disposaran de diferents trams de preus en funció de la data en què s'inscriguin. Com ja va succeir en anteriors edicions de la prova, l'organització disposarà també de packs amb allotjament i packs per a acompanyants.

D'altra banda, el Club Ciclista Pedals del Món ha modificat també el punt del reglament referit al material obligatori que tots els participants han de portar a sobre per poder prendre la sortida.

Aquestes modificacions, que responen a la voluntat d'incidir en la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de la prova, comporten l'obligatorietat de portar manta tèrmica, telèfon mòbil o paravents / armilla, a més dels ja habituals GPS, llums a la bici i eines bàsiques de recanvi.

L'última novetat important és el retard del segon punt de tall horari, situat a la cruïlla de la carretera C28 prop de Sorpe (km 160 de carrera), que serà aquest any a les 20.00h, 45 minuts més tard que en l'edició precedent .

L'organització recomana a tots els inscrits llegir amb atenció el reglament abans de formalitzar la inscripció.