La tercera edició de la Powerade Non Stop Serpa de Sant Sebastià a Barcelona

15/05/2017
BTT

La tercera edició de la Powerade Non Stop Serpa de Sant Sebastià a Barcelona

Les Powerade Non Stop Series 2017, les proves de MTB per equips i per relleus més llargues i dures del món amb més de 700 quilòmetres, tornaran a protagonitzar el calendari dels bikers amb dues proves espectaculars.

La tercera edició de la Powerade Non Stop Sant Sebastià – Barcelona canviarà de sentit el seu recorregut i tindrà lloc del 9 a l'11 de juny, mentre que la cinquena edició de la Powerade Senar Stop Madrid-Lisboa se celebrarà del 22 al 24 de setembre.

La primera cita d’aquestes innovadores proves non stop es disputarà el segon cap de setmana de juny i protagonitza la gran sorpresa de 2017. Després de dues edicions iniciant els més de 700 quilòmetres de recorregut des de Barcelona, ara els participants podran experimentar el canvi de recorregut, prenent la sortida a Sant Sebastià i finalitzant a la capital catalana.

Un nou al·licient per als participants d'aquestes proves que poden disputar-se per equips de 2,3 i 4 participants o en format SOLO, pedalejant a un ritme frenètic de dia i de nit i descobrint paisatges increïbles per tota la península ibèrica.

La segona de les proves és l'original del format Non Stop, la Powerade Non Stop Madrid-Lisboa, que per cinquè any consecutiu tornarà a recórrer els més de 770 quilòmetres que separen la capital madrilenya de la portuguesa per pistes i camins. 

Un recorregut consolidat que ha enamorat als més de 2.500 bikers que han pres part en les quatre edicions precedents, i que ha afermat aquest format innovador de relleus i sense descans.