Calldetenes tanta la Copa Osona de trial diumenge vinent

13/06/2017

Calldetenes tanta la Copa Osona de trial diumenge vinent

El diumenge dia 18 de juny arriba a Calldetenes la prova decisiva de la divuitena edició de la Copa Osona de Trial després d’haver visitat els municipis de Taradell, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i L’Esquirol.
El circuit de Trial de Calldetenes acollirà la darrera prova del certamen osonenc. L’edició d’enguany compta ja amb gairebé dos-cents cinquanta participants inscrits vinguts d’arreu de Catalunya i de les comunitats de Madrid, País Basc, València, Aragó, Illes Balears, així com també d’Andorra. Aquest any ha comptat amb una destacada participació d’esportistes internacionals provinents de Dinamarca, Regne Unit, Àustria, França, Bèlgica i Alemanya.
 
En l’apartat esportiu, molta expectació es va crear a la categoria elit masculí després de la disputa de la penúltima prova a L’Esquirol. L’absència de l’actual líder, l’aragonès Abel Mustieles, va deixar els seus perseguidors opcions per poder ascendir posicions a la general. Jordi Araque, amb 51 pnts, va ascendir fins a la segona posició de la general, mentre que Domènec Lladó es situava tercer amb 50 punts. Mustieles es manté al capdavant amb uns còmodes 60 punts. El podi final a Calldetenes és pràcticament conegut, si cap d'ells falla, els resultat de la prova afavorirà a l’un o l’altre i això només farà variar el graó del podi on finalment pugi cada un.
 
Els que ja tenen el primer gro assegurat són els esportistes més regulars del certamen tals com el sub23 Alan Rovira, l’aleví Martí Cros, el principiant Pau Ribera, el pre benjamí Axel Méndez i l’open blanc Alex Sazatornil, tots ells ja en són els vencedors matemàtics de les seves respectives categories.
 
Els primers llocs de podi de la general a decidir a Calldetenes són:

  • Cadet: Martí Yélamos (St. Antoni de Vilamajor)
  • Infantil: Jordi Tulleuda (Taradell)
  • Benjamí: Armand Moreno (La Garriga)
  • Open verd: Josep Tort (Terrassa)
  • Open blau: Marc Serra (Taradell)

 
Veure classificació general complerta: http://bit.ly/2tc30fT
 
Pel que fa als horaris, el primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, d’infantils, cadets i d’opens, sent la sortida a les 09:00.
De 10:30 a 11:00 és el torn per a les inscripcions de les categories sub23, sènior i elits sent la sortida a les 11:00.
Finalment a partir de les 11:30 fins les 12:00 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins i  principiants, sent la sortida a les 12:00. El lliurament de premis s’estima pels vols de les 13:30.
 
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web www.trialsport.es fins les 24:00h del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.
 
Tota la informació es pot trobar en el següent enllaç: http://bit.ly/2lhnAr9
No deixeu de participar a les xarxes socials Instagram, Facebook, YouTube, Twitter i Pinterest utilitzant #CopaOsona