Alexis Carlier guanya la Volta a La Garrotxa i Jose Alcaina, les grans clàssiques

11/09/2017
Carretera

Alexis Carlier guanya la Volta a La Garrotxa i Jose Alcaina, les grans clàssiques

Les Grans Clàssiques- Trofeu Joan Casadevall han arribat al final i han tingut com a guanyador el ciclista de l'equip Controlpack-six2-Badia, Jose Alcaina.

El ciclista de l'equip de La Sènia  ha mantingut el liderat entrant en cinquena posició a la ultima cursa puntuable,  la de les festes del Tura de la Volta a la Garrotxa.

I és que Alexis Carlier li te la mida pressa a la Volta a La Garrotxa que ha guanyat per segon any consecutiu, després de del seu èxit en 2016.
                   
En aquesta tercera edició ha repetit la victòria amb la quarta posició de la primera puntuable, la Terra de Remença, organitzada pel CC Bas, que fou guanyada pel garrotxí a les files del equip angles Team Raleig -  Gac, Adrià Moreno. A la segona del diumenge, la Festes del Tura a  Olot, Alexis Carlier ha estat el brillant guanyador en solitari de la Volta a La Garrotxa absolut.
 
Cal destacar que l'etapa del dissabte de 88 km fou molt complicada per per la pluja i els dos ports de primera de Coll de Condreu i el mític de Bracons on cap corredor va poder seguir la roda de Moreno que es va presentar en solitari com a St Esteve d' en Bas.
 
El diumenge, en una jornada primaveral, el CC Olot havia preparat una ruta de 109 km amb dos ports fàcils de tercera com son Les Serres i Les Encies. Carlier resultà guanyador en una dia que no va tenir Adrià Moreno a la sortida.
 
Als actes de la cloenda, les autoritats i directius dels clubs organitzadors han lliurat als guanyadors els corresponents mallots i trofeus als guanyadors.
 
Guanyadors finals Volta a La Garrotxa
 
General: Alexis Carlier, Samy Aurignac, Marti Marquez.
Sub 23: Martí Marquez, Roger Adrià, Gerard Armillas.
Master 30: Josep Oriola, Jaime Cebrián, Alfonso Garcia.
Equips: Perez Canovas Nomarspain, Controlpack-Six2 Badia, RCB Motor Begues-Cil Logi.
 
Campionat gironí: Elit: Adrià Moreno, Sub23: David Casanovas.
 
Premi Muntanya: Alexis Carlier, Gerard Armillas, Iñigo Ojeda.
 
Metes Volants: Gerard Armillas, Adrià Moreno, Sergi Oller.