Warren Barguil estarà a la propera Volta a Catalunya

07/01/2018
Carretera

Warren Barguil estarà a la propera Volta a Catalunya

El ciclista francès Warren Barguil (28-10-1991), una de les estrelles franceses més destacades, ha confirmat la seva participació a la 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que tindrà lloc del 19 al 25 de març de 2018.

El jove ciclista de 26 anys, que la temporada passada va ser un dels grans protagonistes del Tour de França amb dues victòries d'etapa (una a l'Izoard) i la classificació de la muntanya amb el maillot a pics vermells, és l'estrella de l'equip Fortuneo - Samsic, que l'organització de la "Volta" ha convidat entre els 7 equips Continental Professional.

L'equip francès ha confirmat la presència de Barguil a la "Volta", i ha destacat la gran motivació que té el ciclista bretó per disputar la ronda catalana. De fet, el propi Barguil va compartir a les seves xarxes socials l'alegria per poder disputar la 98a edició de la "Volta", en un tuit on es mostrava com a "feliç" per rebre la invitació a la cursa. Serà la quarta participació de Barguil a la "Volta" (2014, 2015, 2016 i 2018).

El corredor del Fortuneo-Samsic serà una de les nombroses estrelles del pilot internacional que participarà a la "Volta", del 19 al 25 de març de 2018, amb inici a Calella i final a Barcelona.

Font fotografía:  l'equip Fortuneo-Samsic (Thomas Maheux)