El Circuit Ciclopirineus 2017 continua a la XXVI Marxa Cicloturista La Pallaresa

19/04/2017
Cicloturisme

El Circuit Ciclopirineus 2017 continua a la XXVI Marxa Cicloturista La Pallaresa

El proper dissabte 29 d’abril es celebra a Tremp la Marxa Cicloturista La Pallaresa, segona puntuable del X Circuit Ciclopirineus que organitza la Comissió de Cicloturisme de la FCC.
 
Aquesta temporada, degut a unes obres d’acondicionament a la carretera N-260 a l’alçada de Gerri de la Sal, hi ha canvis als recorreguts proposats per la Unió Ciclista Tremp.
 
La ruta llarga, puntuable pel Circuit Ciclopirineus, evitarà la pujada a l’Estany de Montcortès i serà semblant a la proposada fins l’edició de 2012, totalitzant 164 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell. Les ascensions més importants seran les del Port del Cantó i la Collada de Boixols.
 
També hi haurà un recorregut curt de 116 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell que travessarà Sort i anirà cap a les poblacions d’Olp, Pujalt i Enviny i de tornada pujarà cap a Montcortès. Unes alteracions que deixaran la ruta pràcticament circular, dotant-la de molt més atractiu paisatgístic.
 
Tots els participants sereu obsequiats amb un lot de productes locals del Pallars i un dinar final a la zona d’arribada al poliesportiu.
 
Les inscripcions ja estan obertes a www.bicinscripcions.com a un preu de 30 euros pels federats fins el divendres 21 a mitjanit. Des de llavors fins el tancament definitiu, el dimarts 25 a les 24:00 hores, tindran un preu final de 35 euros.
 
Teniu tots els detalls de la marxa al web www.lapallaresa.info.