La Diada Montserratina farà 69 anys el proper 5 de novembre

31/10/2017
Federació

La Diada Montserratina farà 69 anys el proper 5 de novembre

Un any més arriba la Diada Montserratina, una de les darreres cites del calendari cicloturista català. La tradicional festa, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, arriba a la 69a. edició i es celebrarà el proper diumenge 5 de novembre amb la pujada per a tots els ciclistes a la muntanya de Montserrat per donar gràcies a la Mare de Déu per les fites de la temporada.
 
Com sempre, no cal inscriure’s prèviament a aquest esdeveniment. Només cal pujar a l’Abadia per qualsevol dels vessants com ara el de Monistrol de Montserrat, el del Coll de Can Maçana, per Sant Cristòfol o pels camins de terra amb BTT.
 
El Pare Rector Joan Maria Mayol farà l’acte de benedicció al Mirador dels Apòstols a les 9:30 hores. El repartiment dels tradicionals pins commemoratius i cintes pels clubs es realitzarà al mateix lloc a partir de les 9:00 hores.
 
Teniu tota la informació al bloc de la Comissió de Cicloturisme https://cicloturismecat.wordpress.com/lxix-diada-montserratina-2017 i també en aquest event al perfil de Facebook de la Comissió de Cicloturisme https://www.facebook.com/events/754132631451017