Les bicis clàssiques prendran el Penedès el diumenge 21

18/05/2017
Cicloturisme

Les bicis clàssiques prendran el Penedès el diumenge 21

Aquest cap de setmana arriba una de les cites més originals del calendari cicloturista català.
 
Els companys de la Unió Ciclista Vilanova, amb el Carles Soler al front, han preparat durant els últims mesos aquesta setena edició de La Pedals de Clip, la marxa cicloturista reservada per bicicletes clàssiques de carretera.
 
Aquestes bicis -anteriors a l’any 1987 i equipades amb pedals de clip, cablejat de fre per sobre del manillar i manetes de canvi al quadre- es donaran cita a la localitat de Sant Martí Sarroca. Per davant, dues rutes de 70 i 46 quilòmetres per la comarca del Penedès, entre les províncies de Barcelona i Tarragona, terra de vins i caves, per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades amb poc trànsit i alguns trams curts de pista de terra fàcils entre vinyes, masies i bodegues. Hi haurà dos avituallaments per a tots els participants al municipi de Pla del Penedès i a les bodegues Torres, a la Finca Mas La Plana.
 
Als participants també se’ls recomana vestir roba i calçat de l’època, tot per donar un aire més clàssic a la matinal. Els cotxes i motos de seguiment de l’Associació Amics de les Motos i Vehicles Clàssics del Penedès també donaran color al recorregut.
 
Està prevista la participació de mes de 400 ciclistas que vindran de tota la geografia catalana i també de fora, fins i tot de l’estranger. 
 
Teniu tots els detalls al web www.lapedalsdeclip.cat.