S´obren les inscripcions de l´Orbea Cadí Challenge

05/12/2017
Cicloturisme

S´obren les inscripcions de l´Orbea Cadí Challenge

Després de l’èxit de la primera edició, la organització de l´ Orbea Cadí Challenge  obre inscripcions  per la edició del 2018.

La marxa es celebra el cap de setmana del 9 i 10 de juny amb una atractiva fórmula de dos etapes per tal de completar la volta a l’entorn del Parc Natural del Cadí-Moixeró, al nort de la província de Barcelona.

Existeixen varies modalitats d’inscripció: dos etapes (amb o sense allotjament) o inscripció en una de les dos etapes. La Orbea Cadí Challenge és una oportunitat única per per gaudir amb els amics de “grupeta” d’un ciclisme  100% autènttic.

Cap de setmana TOT INCLÓS, sortida de Guardiola de Berguedà, final de la primera etapa a Bellver on us espera un dinar en format buffet i un chillout per reposar forçes.  Allotjament en habitacions de 4, 6 o 8 persones a sol.licitar pels inscrits. Sopar i esmorçar també tipus buffet i final de la segona etapa a Guardiola de Berguedà amb un dinar complert.

Dos etapes espectaculars, amb un perfil de muntanya exigent, amb importans ports en el seu recorregut com la Collada Subirana,  el coll de la Creueta (per Mongrony) i el coll de Pradell, entre altres. La doble ruta té origen i final a  Guardiola de Berguedà (Barcelona).

- Etapa 1. Guardiola de Berguedà ‒ Bellver: 135 km y 3.000 m de desnivel lpositivo. Inclou els puerts de la Collada Subirana i la Creueta.

- Etapa 2. Bellver ‒ Guardiola de Berguedà: 112 km y 2.300 m de desnivell positivo. Inclou la pujada als ports  de la Trava, coll de Gòsol i Pradell (vertent oest).

Amb la inscripció  els participants rebràn un  maillot ORCA valorat en 79€l, a més de 5 punts d’avituallament, servei mecànic en ruta, trasllat  d’equipatje, guarda bicicletes vigilat, etc..  L’allotjament proposat per la organització és l’Alberg la Bruna (Bellver de Cerdanya); un espai amb grans zones comuns , habitacions confortables, amb bany i dutxa y unes magnífiques vistes a la Serra del Cadí.
                                                                                           
Més informació i inscripcions ja disponibles a la web oficial de la marxa www.orbeacadichallenge.com