El Berguedà tanca les MTB Series diumenge vinent

07/07/2017

El Berguedà tanca les MTB Series diumenge vinent

Han passat més de cinc mesos des d’aquell 19 de febrer a Sant Gregori. Era el tret de sortida de la nova aventura de Klassmark Bike, un circuit de bicicleta de muntanya que despertava la vena més aventurera de tot biker. Tres autèntiques maratons en tres de les nostres comarques. Aquest diumenge 9 de Juliol el Berguedà agafarà el relleu del Gironès i la Cerdanya per posar punt final a aquesta primera experiència. Després de 159 quilòmetres i 4300 metres de desnivell positiu, Joan Llordella i Núria Lauco tenen a les seves mans la gran oportunitat de passar a la història com els primers vencedors de les MTB Challenge Series.
 
La Berguedà MTB Challenge proposa un viatge entre els racons més ben amagats de la Serra del Catllaràs i els Rassos de Tubau. La Marathon de 78 quilòmetres i 2500 metres de desnivell positiu recorre llocs tan fascinants com el Roc del Catllaràs, el Prat Gespador, Sant Romà de la Clusa, el Pedró de Tubau o el Coll de Merolla. I al final del camí, espera la calor de La Pobla de Lillet. Aquest és l’epicentre de la cursa i el punt de sortida i arribada de l’aventura. Un poble entregat per rebre la caravana de les MTB Challenge Series i, sobretot, a tots els herois que les fan possible.
 
Entre ells, Joan Llordella (BUFF Scott) es postula com el màxim favorit. Arriba a La Pobla de Lillet amb part de la feina feta; primer al Gironès i segon a la Cerdanya amb el mateix temps que el vencedor Oriol Colome. Precisament el de Bicis Esteve és l’altre gran candidat. La batalla final del Berguedà determinarà el vencedor del circuit. Jordi Vila (Biking Point) arriba a La Pobla de Lillet en posicions de podi, plaça que haurà de defensar davant ciclistes experimentats com Dani Llorens (Republik Bike) o Albert Codinach (Bici Oci).
 
En noies, el duel està servit entre Núria Lauco (Cycling No Limit Travel) i Sílvia Roura (Bicis Esteve). Ambdues han mantingut un gran frec a frec en els dos primers assalts. De moment la balança està decantada a favor de la primera. A més, Lauco va aconseguir la victòria en la cursa de la Cerdanya. D’altra banda, Núria Surià (Surià Bicis) i Inés Rodríguez (Bike Garraf Pansalud) viuran un altre duel, però ho faran acompanyades de les seves parelles David Martí i Bonaventura Claramunt respectivament. L’organització oferia la possibilitat de fer front a les MTB Challenge Series formant tàndem. La competició entre parelles mixtes ha estat una de les més vibrants. Més clara sembla la victòria de Jordi Borrell i Guillem Busquets (Arbúcies Pedalant pel Món) en equips masculins.
 
A part de la Marathon, puntuable pel circuit, la Berguedà MTB Challenge també ofereix un recorregut de 42 quilòmetres i 1400 metres de desnivell positiu (Rally) perquè tothom pugui gaudir del millor dels caps de setmana. A més, La Pobla de Lillet ofereix la màxima comoditat a tots els participants, amics i familiars. Un poble que obre les seves portes de bat a bat amb zona de pàrquing per furgonetes i autocaravanes, zona d’acampada i la piscina municipal oberta perquè tothom se senti com a casa. El millor escenari per tancar el teló de les MTB Challenge Series.