Exposició Mural dels Ciclistes Catalans Olímpics i Records BCN'92

03/08/2017
Federació

Exposició Mural dels Ciclistes Catalans Olímpics i Records BCN'92

El passat cap de setmana amb motiu dels Campionats de Catalunya de Ciclisme en Pista i coincidint amb els 25 anys dels Jocs Olímpics Barcelona’92, la Federació Catalana de Ciclisme va fer un reconeixement als ciclistes catalans olímpics i paralímpics al llarg de la història olímpica.
Per aquest motiu es va instal·lar una exposició mural dels ciclistes olímpics i paralímpics a la entrada per la porta 16 al costat de  les oficines de la Federació al Velòdrom d’Horta de Barcelona i una  mostra de records ciclistes dels Jocs de Barcelona’92 a la sala polivalent annexa, que inclou la bicicleta del campió olímpic, José Manuel Moreno cedida pel Museu Olímpic i material cedit per Angel Edo, Jonathan Garrido ,membres de l’organització i voluntaris olímpics.      
La exposició de plafons murals individuals dels Ciclistes Olímpics catalans estarà oberta al mes de setembre, el dissabte 16 mati  i tarda, en motiu de la celebració del Trofeu Internacional de Pista “Ciutat de Barcelona – Memorial Miquel Poblet”.
Invitem a tots els membres dels Clubs afiliats a visitar els murals i la mostra de records olímpics  així com a presenciar la competició internacional de ciclisme en pista al Velòdrom d’Horta.
Aprofitem per recordar a tots els Clubs ciclistes afiliats que la sala polivalent ”Narcís Masferrer” està a disposició de tots els Clubs per tal de poder celebrar reunions i assemblees. Nomes cal contactar amb secretaria@ciclisme.cat per coordinar la seva utilització.