Jordi Araque destaca a la tercera màniga de la CDM de trial

02/08/2017

Jordi Araque destaca a la tercera màniga de la CDM de trial

La tercera prova de la Copa del Món 2017 s’ha disputat aquest cap de setmana a Les Menuires, França.
 
Els resultat més destacat ha estat el de Jordi Araque a la categoria masculina de 26”. Araque finalitzava la fase de semi finals en una ajustada sisena posició, obtenint així l’accés per la final. El de Taradell sortia com a primer de grup i li va tocar obrir zones, malgrat lluitar en totes les zones finalitzava en idèntica posició, essent el estat el resultat més bo obtingut per Araque en una prova de Copa del Món i el qual li ha permès consolidar-se fins la setena posició de la general. La prova va ser guanyada pel francès Nicolàs Vallée. Per altre banda Pol Tarrés i Sergi Llongueras no van poder accedir a la fase final com ho havien fet a Bèlgica i a Àustria respectivament i finalitzaven, l’un vuitè (a només un punt per poder-se classificar) i tretzè. A la general Tarrés és sisè i Llongueras catorzè.
 
A la categoria masculina de 20” Eloi Palau finalitzava en la vuitena posició amb idèntiques circumstàncies que Tarrés, només un punt el va excloure de la fase final. Domènec Lladó finalitzava la prova en la setzena posició i Martí Aran en la vint-i-dosena. Marc Novoa i Ferran Sánchez obtenien la quaranta vuitena i la quaranta novena posició. La prova va ser guanyada pel veterà Benito Ros.
 
Alba Hidalgo no va tenir el seu millor dia, malgrat patir una forta caiguda en el transcurs de la primera volta finalitzava en la vuitena. Ara és onzena a la general.
 
La Copa del Món continuarà el 26 i 27 d’agost de nou a terres franceses. Albertville acollirà la penúltima prova.
 
Per ampliar informació:
http://www.uci.ch/trials/ucievents/2017-trials-uci-trials-world-cup/459900817/
 
 
Foto adjunta: Jordi Araque