La FCC convoca Assemblea Extraordinaris per aprovar la convocatòria d’eleccions a president i delegats territorials

29/10/2017
Federació

La FCC convoca Assemblea Extraordinaris per aprovar la convocatòria d’eleccions a president i delegats territorials

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Ciclisme, en la reunió del passat  28 de setembre va convocar ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA  per al dia 28 d’octubre de 2017, dissabte,  a les 10,30 en primera convocatòria i a les 11 hores en segona convocatòria, a la Sala “Narcís Masferrer”, entrada 16 del Velòdrom d’Horta – Miquel Poblet ,  Passeig Vall d’Hebron, 08035 , Barcelona.
L’Assemblea Extraordinària  haurà d’aprovar la CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS  a president, delegats territorials i membres de la junta directiva  en la data proposada del dissabte 2 de desembre.  
Tots els Clubs afiliats han rebut la comunicació de la convocatòria de l’Assemblea Extraordinaris als correus electrònics registrats a la base de dades federativa i al seu punt d’accés a l’aplicació on-line  de llicencies. 
Tota la informació relativa a l’Assemblea extraordinària, - Reglament Electoral i Calendari Electoral -, està a la vostra disposició, per a la seva consulta, a  la web federativa, enllaç   https://www.ciclisme.cat/contingut/eleccions, i també a la seu central de la FCC i a les respectives Delegacions Territorials.