L'Acte Cloenda de la FCC del 2017 serà el dissabte proper

20/01/2018
Federació

L'Acte Cloenda de la FCC del 2017 serà el dissabte proper

La Federació Catalana de Ciclisme celebrarà un any més l’Acte de Cloenda en reconeixement a tots els campions  i campiones catalans de les diferents disciplines ciclistes en la temporada 2017.  Aquest homenatge als campions i Clubs  ciclistes serà el proper dissabte 20 de gener  a la sala d’actes del Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) a Montjuic-Barcelona.

La recepció i benvinguda a partir de les 11:50h del mati i l’inici del lliurament de guardons a les 12:00h 

L’acte vol retre homenatge als ciclistes catalans, de totes les disciplines  i categories,  que han obtingut llocs d’honor als campionats d’Espanya, a les competicions Internacionals, als campions de Catalunya, guanyadors de Ranquings i als ciclistes professionals mes destacats.  També es lliuraran guardons als Equips de Club guanyadors de les classificacions generals,  i a les  entitats que aquest any compleixen  el 25è, 75è aniversari i especialment a l’entitat A.C. Montjuïc que arriba als cent anys de vida ciclista. 

En el transcurs de l’acte es lliuraran els premis revelació 2017 per a Ariana Gilabert i Domenec Lladó, així com distincions per  als ciclistes catalans campions mundials i europeus.

Els premis a millors ciclistes catalanes de la temporada 2017 han estat atorgats a Helena Casas pel seu historial d’èxits internacionals a la pista i Jofre Cullell com a Campió d’Europa i d’Espanya de BTT

El reconeixement extraordinari per a  Joaquim Rodriguez que ha confirmat la seva assistència a l’acte.  Per la seva exitosa trajectòria professional la Federació Catalana de Ciclisme l’hi ha concedit la Insígnia d’Or federativa que li serà lliurada al finalitzar l’acte de cloenda. 

Estan convidats a l’acte un total de  175 ciclistes  de les disciplines de Pista, Ciclocròs, BMX, Trial, DH-Enduro, Carretera i BTT així com  30  Entitats ciclistes.

Podeu veure tot el llistat de guardonats al enllaç

Al finalitzar l’acte es servirà un aperitiu  per a tots els assistents.