Balanç català al Campionat d´ Espanya Omnium i Copa d´ Espanya de pista

16/01/2018
Pista

Balanç català al Campionat d´ Espanya Omnium i Copa d´ Espanya de pista

Els dos representants catalans en el Campionat d’Espanya Omnium elit van estrenar-se com a sots 23 de primer any, agafant experiència amb els millors pistards nacionals.
 
Laura Rodríguez va classificar-se en novena posició, sent 4a en categoria sots23; i Ricard Martin el catorzè, sent 3r en sots23.
 
D’altra banda, la selecció catalana de pista, ha tancat la seva participació a la Copa d’Espanya de Galapagar amb varis podis.
 
El cadet Pau Torrent, va aconseguir la primera posició en l’omnium de velocitat, i es manté com a líder de la Copa Espanya.
 
També en velocitat cadet,  Nerea Bastida aconseguia pujar al podi en tercera posició, sent quarta  Diana Pérez. I en fons, la cadet Carolina Miranda aconseguia una setena posició.
 
En categoria júnior, Maria Ballés, aconseguia la victòria en l’omnium velocitat, i en 4a posició es quedava Alexandra Moreno, en l’omnium de fons, tot i que va aconseguir la victòria en la prova d’eliminació.
 
Marc Acero i David Miguel es quedaren en 7a i 8a posició respectivament, en l’omnium de fons júnior.
 
Pel que fa als corredors que participaven amb els seus equips, cal destacar la victòria en elits d’Helena Casas (GN6 Track), la tercera posició d’Itmar Esteban (GN6 Track) i la setena de Gerard Garcia (GN6 Track) tots ells en l’omnium velocitat elit.
 
Pel que fa als cadets, el més destacat va ser Aaron Camacho (Tot-Net Terrassa), vuitè en velocitat cadet.