Quatre joves pistards catalans gaudeixen dels Quatre Dies de Ginebra

01/12/2017
Pista

Quatre joves pistards catalans gaudeixen dels Quatre Dies de Ginebra

En una bona organització i una agenda molt intensa els Quatre Dies de Ginebra van oferir un gran espectacle al que van contribuir els quatre ciclistes catalans, que varen progressar segons avançava la competició. Totes les curses des de l'inici fins a les finals foren molt ràpides en unes mitjanes infernals.

Una circumstància que va pesar en la parella cadet que va competir en algunes competicions que eren noves per ells, per exemple la cursa sorpresa, una puntuació en que el corredor no sap ni quants esprints ni quan seran fins dues voltes abans.

Els cadets van participar a la categoria sots 17, però, tot i estar amb gent dos anys superiors, van saber-se defensar molt bé. Josep Beneito (CC Vilanova) va saber aguantar totes les curses i Abel Gordillo (CC Sant Boi) no només va aguantar, fins i tot va ser capaç de doblar en l´ últim scratch, sent tercer darrera dos adversaris dos anys majors.

Els júniors van córrer a la categoria sots 19, pel que es van haver de bellugar amb gent de més edat que ells. També van anar madurant segons passaven els minuts i els els resultats han anat a millor. Van fer curses tant emocionants com una eliminació per equips (una madison que cada 3 voltes s'eliminava a la darrera parella) o el superspint (una eliminació per equips que quan quedaven 5 parelles es convertia en scratch individual).

L'espectacle fou interessant i la parella formada per Eric Catalan (Barcelona Pista CS) i el Marc Acero (CC Mollet) van lluir més que mai l’últim dia tant a la madison com a la eliminació com a la volta llançada per equips.
 
Imatge: Brazo de Hierro