Domènec LLadó és bronze als mundials de trial

14/11/2017
Trial

Domènec LLadó és bronze als mundials de trial

El junior Domènec Lladó s’ha penjat la medalla de bronze ens els Campionats del Món de Trial disputats la setmana passada a Chengdu (Xina). El maresmenc va assolir la quarta posició a la prova de semi finals obtenint la classificació per disputar la final. En el transcurs de la final va anar alterant posicions amb els rivals, finalment obtenia una puntuació de 250 punts, quedant a només 10 punts de la plata, obtinguda pel francès Louis Grillon, i a 30 de l’or obtingut per Alejandro Montalvo.
 
En l’edició d’enguany dels Campionats del Món de Trial emmarcada dins el programa dels UCI Urban Cycling World Championships es posava en pràctica un nou format de puntuació basat en l’acumulació de punts al llarg de les cinc zones de competició, essent el guanyador el que acumulava més punts.
 
Pel que fa als resultats dels altres catalans desplaçats a Chengdu hem de destacar el setè lloc obtingut per Sergi Llongueras a la categoria masculina de 26”, a la mateixa categoria Pol Tarrés obtenia la onzena posició.  Finalment Alba Hidalgo obtenia la vuitena posició a la categoria femenina
 
 
Foto: Domènec Lladó