Vlas Shichkin s’imposa a la 12a Cursa Social XTV

04/02/2024
Carretera

Vlas Shichkin s’imposa a la 12a Cursa Social XTV

La 12a edició de la Cursa Social XTV – Memorial Xavi Tondo ha reunit aquest diumenge 4 de febrer prop de 150 ciclistes a Valls (Alt Camp). La prova homenatge a l’enyorat ciclista, organitzada per la Secció Ciclista del CB Valls i els Amics de Xavi Tondo, era la tercera cita de la Challenge Comarques de Tarragona, un calendari de socials que s’ha estrenat aquesta temporada i tindrà fins a set proves.

Entre la sortida i l’arribada del Pavelló Poliesportiu Xavi Tondo, un recorregut de 75,7 quilòmetres amb l’Alt de Santa Cristina i l’Alt de Can Ferrer com a principals dificultats muntanyoses i un acumulat de 870 metres de desnivell positiu.

El sub 23 Vlas Shichkin (Team MP Group - Doltcini), que la temporada passada va ser 8è a la classificació final de les Grans Clàssiques, ha aconseguit la victòria en solitari avantatjant amb 50 segons al duet perseguidor. El seu company d’equip Eloi Salas ha acabat segon i ha firmat un doblet per al Team MP Group i Arnau Solé (Controlpack) ha tancat el podi. Per darrera seu, el gran grup ha entrat a 1:19 del guanyador Shichkin. Amb aquest triomf, el Team MP Group – Doltcini firma la segona victòria de la temporada i la segona a la Challenge Comarques de Tarragona, ja que Albert Roca es va imposar fa una setmana al Trofeu Josep Florencio.

El calendari de socials a Catalunya continuarà aquest dimecres 7 de febrer amb la Gran Fondo – El Secreto de Palafrugell, mentre que la Challenge tarragonina continuarà el dissabte 17 de febrer amb el Gran Premi d’Hivern d’El Morell i el diumenge 18 de febrer amb el XIII GP Social Baix Penedès d’El Vendrell.

12a Cursa Social XTV - Memorial Xavi Tondo

  1. Vlas Shichkin (Team MP Group - Doltcini) 1:49:04
  2. Eloi Salas (Team MP Group - Doltcini) a 0:50
  3. Arnau Solé (Controlpack) a 0:50
  4. Joan Cadena (Hight Level - GSport) a 1:19
  5. Ilya Savekin (Controlpack) a 1:19
  6. Joel Díaz (Team MP Group - Doltcini) a 1:19
  7. Albert Roca (Team MP Group - Doltcini) a 1:19
  8. Óscar Rota (GD Zamora Enamora) a 1:19
  9. Daniel Artero (Equipo Finisher) a 1:19
  10. Marc Lloveras (Controlpack) a 1:19

Classificacions completes