La Challenge Gran Fondo – El Secreto de Palafrugell arrencarà el 7 de febrer i tindrà quatre proves

01/02/2024
Carretera

La Challenge Gran Fondo – El Secreto de Palafrugell arrencarà el 7 de febrer i tindrà quatre proves

L’inici d’any és l’època estrella de les socials de carretera i el dimecres 7 de febrer arrencarà una de les cites imprescindibles del calendari a les Comarques Gironines. Es tracta de la Challenge Gran Fondo – El Secreto, un calendari que enguany tindrà quatre proves amb classificació individual de cadascuna d’elles i classificació general.

La iniciativa tindrà l’epicentre a Palafrugell (Baix Empordà), està impulsat pel Club Ciclista Palafrugell, Gran Fondo Community i la delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme i compta amb l’important suport de la cervesera El Secreto Brewing. La primera de les quatre proves -una més que la temporada passada-, serà el dimecres 7 de febrer i donarà 16 voltes a un circuit de 5,3 quilòmetres que té l’inici a Gran Fondo Community. En total, 84,8 quilòmetres entre Palafrugell i Llafranc.

El calendari tornarà reunir els corredors el diumenge 11 de febrer, amb la prova El Secreto Brewing by Gran Fondo Race que també es coneix com a Cursa del Pa, el dimecres 21 de febrer i, per últim, el dimecres 28 de febrer. La prova del diumenge tindrà un circuit de 11,7 quilòmetres passant per Regencós i Torrent fins completar els 101,5 quilòmetres totals, mentre que les proves del 21 i 28 de febrer repetiran el recorregut de la jornada inicial.

Cada una de les proves tindrà el seu vencedor, que serà guardonat, a més, amb un sopar per a dues persones a Es Secret i un mallot identificatiu. Al final dels quatre dies de competició es coronarà el vencedor final de la Challenge Gran Fondo – El Secreto tant en categoria masculina com en categoria femenina. Els dos vencedors rebran com a premi l’equivalent al seu pes traduït en cervesa, un obsequi gentilesa de El Secreto Brewing, una cervesera de Palafrugell que elabora cervesa amb ingredients naturals.

Les inscripcions per a cada una de les curses es tancarà el diumenge previ a la prova excepte en el cas de la prova que es disputa diumenge, per la qual les inscripcions es tancaran el dimarts previ. Així doncs, les inscripcions per a la primera de les quatre cites palafrugellenques estaran obertes fins el diumenge 4 de febrer a la mitjanit.