Xips

Ja es poden sol·licitar els Xips per a les Curses Copa Catalana de Carretera

Tots els esportistes de les categories: Cadet, Júnior, Sots-23, Elit i Màster 30-40-50-60 que participin a Copa Catalana de Carretera han de sol·licitar Dorsal i activar o comprar el Transponder (bicixip)

Activació de Xip + Sol·licitud de Dorsal

Tots els esportistes que tinguin bicixips lliurats o activats durant els anys 2015 i 2016 hauran de renovar l'activació al mateix temps que sol·liciten el Dorsal.

El procés d'identificació de l'esportista es fa mitjançant el Codi Llicència (DNI o NIE sense lletres). Els esportistes andorrans s'identificaran amb el format: #aaaammdd# on aaaa és l'any de naixement, mm el mes i dd el dia

Apareixerà el vostre codi de Xip amb la data de fi d'activació.

Cost de d'Activació de Xip + Dorsal: 25€

Sol·licitud de Xip + Dorsal

Els esportistes que no tinguin bicixip assignat, hauran de formalitzar la sol·licitud d'adquisició per la temporada 2017, al mateix temps que sol·liciten el Dorsal.

Cost de Compra de Xip + Dorsal: 30€

Sol·licitud de Dorsal

Aquesta opció només és vàl·lida per aquells esportistes que tinguin xip activat en Temporada de Ciclocròs (2016), i, desitgin participar en Copa Catalana de CarreteraÉs molt important tenir en compte els següents punts:

  • Totes les sol·licituds d'adquisició i d'activació de xip s'hauran de fer, com a mínim 2 dies abans del tancament d'inscripcions de la Cursa en la que es vulgui participar, per tal de poder gestionar-ne el transport.

  • Si un esportista pertany a un Equip de Competició, se li enviarà el material de control a la seu del Club

  • Si un esportista NO pertany a un Equip de Competició ha de demanar a quina Cursa vol que s'enviï el Dorsal+Xip (si s'escau), què, serà entregat en el moment de la presentació de llicència.

Si teniu cap problema, escriviu un correu electrònic a

bicixip@ciclisme.cat

o bé, truqueu a la Federació Catalana de Ciclisme (93 301 24 44 extensió curses)


aaaaaaaaaaaaa