Xips

Ja es poden sol·licitar els Xips per a les Curses Copa Catalana de Carretera i Ciclocròs

Tots els esportistes de les categories: Cadet, Júnior, Sots-23, Elit i Màster 30-40-50-60 que participin a Copa Catalana de Carretera i/o Ciclocròs han de sol·licitar Dorsal i activar o comprar el Transponder (bicixip)

Activació de Xip

Tots els esportistes que tinguin bicixips lliurats o activats durant els anys 2015, 2016 i 2017 hauran de renovar l'activació.

El procés d'identificació de l'esportista es fa mitjançant el Codi Llicència (DNI o NIE sense lletres). Els esportistes andorrans s'identificaran amb el codi UCI_ID

Apareixerà el vostre codi de Xip amb la data de fi d'activació.

Cost de d'Activació de Xip: 25€

Sol·licitud de Xip

Els esportistes que no tinguin bicixip assignat, hauran de formalitzar la sol·licitud d'adquisició per la temporada 2018.

Cost de Compra de Xip: 36€Sol·licitud de Dorsal

És molt important tenir en compte els següents punts:

  • Totes les sol·licituds d'adquisició i d'activació de xip s'hauran de fer, com a mínim 1 setmana abans del tancament d'inscripcions de la Cursa en la que es vulgui participar, per tal de poder gestionar-ne el transport al Control de llicències de la Cursa, on se'n farà l'entrega.

  • Si un esportista pertany a un Equip de Competició, se li enviarà el material de control a la seu del Club

  • Si un esportista NO pertany a un Equip de Competició ha de demanar a quina Cursa vol que s'enviï el Dorsal+Xip (si s'escau), què, serà entregat en el moment de la presentació de llicència.

Si teniu cap problema, escriviu un correu electrònic a

bicixip@ciclisme.cat

o bé, truqueu a la Federació Catalana de Ciclisme (93 301 24 44 extensió curses)


aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa