La Copa Osona de Trial donarà protagonisme als més petits a Sant Julià de Vilatorta

04/03/2024
Trial

La Copa Osona de Trial donarà protagonisme als més petits a Sant Julià de Vilatorta

La Copa Osona de Trial viurà el diumenge 10 de març la tercera de les cinc proves que conformen el calendari, superant així l’equador del certamen que aquest any celebra la 25a edició. En aquest cas, l’escenari de la competició serà Sant Julià de Vilatorta, en una cita exclusiva per als més petits, amb les categories alevins, principiants, benjamins, prebenjamins i opens.

Després de la victòria d’Alba Riera que va obrir la temporada de trial a Taradell i del triomf d’Eloi Palau i la mateixa Alba Riera a Olost, el trial català viurà aquest cap de setmana una jornada centrada en els més petits. Les categories dels 5 als 12 anys seran les protagonistes a l’entorn de l’ermita de Sant Roc i el pavelló esportiu municipal, repetint el format que va donar un magnífic resultat en l’última edició amb 80 participants.

La prova seguirà la línia marcada per a tota la temporada i, d’aquesta manera, les categories a partir de principiants tindran classificació i arrossegament de punts, mentre que les categories prebenjamins i benjamins tindran un format de proves participatives. Les inscripcions per a la Copa Osona de Sant Julià de Vilatorta estaran obertes fins el dimarts 5 de març a la mitjanit.