La selecció catalana de BTT suma dos podis i bons resultats a la Copa de França

17/03/2024
BTT

La selecció catalana de BTT suma dos podis i bons resultats a la Copa de França

La selecció catalana de BTT s’ha desplaçat el cap de setmana del 16 i 17 de març a Marsella (França) per disputar la Copa de França BTT i les UCI Junior Series i ha tornat amb resultats de mèrit de tots els seleccionats i bones sensacions del combinat en la primera cita internacional de la temporada.

La competició de XCO va arrencar dissabte i la selecció catalana va sumar el primer podi del cap de setmana. Marta Cano, que fa un any va guanyar a França una cita de les UCI Junior Series i aquesta temporada s’estrena en categoria sub 23, va pujar al podi de la categoria amb una tercera posició de mèrit. Minuts abans, la categoria cadet masculina havia deixat la 7a posició de Borja Carvacho, que va protagonitzar una gran remuntada després de sortir en la posició 110. A més, el també català Seff Van Kerckhove va aconseguir la 6a posició en la mateixa prova competint amb el seu equip Crabbé-Dstny.

En la jornada de diumenge, torn per als júniors Pol Ferran i Mariona Ratera i la cadet Laia Rodríguez, que va sumar el segon podi de la selecció a la Copa de França. En el seu primer any en categoria cadet, la ciclista catalana va aconseguir una meritòria tercera posició en una prova on la també catalana Abril Roma va ser 9a competint amb el Proride Jufré Team. En les UCI Junior Series, Pol Ferran va aconseguir un 5è lloc que tancava el magnífic cap de setmana de la selecció i Mariona Ratera va ser 33a en la júnior femenina.

Foto: @france_vtt_