Marta Cano guanya amb la selecció catalana a les UCI Junior Series a França

30/04/2023
BTT

Marta Cano guanya amb la selecció catalana a les UCI Junior Series a França

La selecció catalana de BTT ha viscut un cap de setmana de competició a Guéret (França) amb la participació a la Copa de França BTT els dies 29 i 30 d’abril.

La delegació catalana, habitual de les proves de la Copa de França BTT, es va desplaçar a la cita amb tres corredors cadets i dos júniors i el millor resultat ha estat per a Marta Cano, que ha aconseguit la victòria a la prova de les UCI Junior Series de nivell internacional. Cano, vigent campiona d’Espanya, ha aconseguit d’aquesta manera la seva segona victòria de la temporada en el circuit UCI Junior Series, després d’imposar-se el mes de febrer a Banyoles.

Amb la seva victòria de gran prestigi, Marta Cano ha liderat una delegació de la selecció catalana on també han competit la cadet Kyra Gali (19a), el júnior Carlos Gámez (42è) i els també cadets Borja Carvacho i Seff Vanckerchove (12è i 20è respectivament). Tots ells, acompanyats pel seleccionador Carles Sabadell i el tècnic Roger Iranzo, sumen una experiència internacional molt positiva i que ha deixat bones sensacions per a tots els desplaçats.