Campionat de Catalunya de CRI

Informació de la prova

 • Dia: 11-06-2016
 • Hora sortida: 09:00
 • Adreça sortida: plaça Pius XII
 • Població: Cervera
 • Comarca: Segarra - Lleida
 • Modalitat/s: Carretera - Open 17-49 (Competició)
 • Caràcter: Autonòmic
 • Categories participants: Cadet - Junior - Junior Femina - SUB-23 - Elit - Elit S23 Fèmina - Master 30 - Master 40 - Master 50 - Master 60 - Tandem
 • Id: 5000848

Observacions:

Ordre de sortida per categories  

Campionat de Catalunya  Ruta  Contra-rellotge Individual

Dissabte 11 de juny                                 Població i lloc de sortida:   CERVERA, Plaça Pius XII.

Tot els llistat de horaris de sortida per categories es pot consultar a la pàgina web www.ciclisme.cat a l’apartat Calendari properes curses, a l’enllaç:

Info Horaris Sortida

Recorregut  Circuit llarg   (22,8 km) categories – Sortides a partir de les 9:00h

1) Màster 30, 2) Elit, 3) Sub’23   

Recorregut  Circuit  mig    (18,5 km), categories – Sortides a partir de les 10:10 h 

4) Tandem, 5) Handbike    6) Junior,  7) Màster 40,  8) Ciclisme adaptat,  9) Màster 50,  10) Fèmina Elit, 

Recorregut Circuit curt   (11,4 km), categories – Sortides a partir de les  12:30 h 

11) Cadets, 12) Màster 60, 13) Fèmines Junior, 14) Fèmines Cadet  

Protocol: 

El pòdium d’entrega de medalles i mallots per a les categories  Elit, Sub’23i Màster 30  es realitzarà a les 11 hores.   

El pòdium d’entrega de medalles i mallots per a les categories  Tandem, Junior, Master40, Master 50, Femina Elit, Ciclisme adaptat, Handbike es realitzarà a les 12:45 hores

El pòdium d’entrega de medalles i mallots per a les categories  Cadets, Femines Cadets, Femines Junior, Master 60 es realitzarà a les 15 hores

Ordre de sortida:   L’ordre de sortida és per sorteig, dins de cada categoria, excepte els classificats en els primers 10 llocs de les classificacions actualitzats a 6 de juny al Ranquing català de carretera de les diferents categories, que sortiran en els últims llocs.   Atenció !!!:  Es publicarà el llistat de l’ordre de sortides el divendres, tarda, 10 de juny, a www.ciclisme.cat

Participació:  La participació al campionat de Catalunya CRI és obert a tots els ciclistes amb llicència UCI o llicència de la Federació Catalana però només optaran al pòdium:     Els ciclistes espanyols amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme    -     Els ciclistes nascuts a Catalunya amb llicencia de qualsevol federació afiliada a la UCI    -    Els ciclistes d’altres nacionalitats, amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme amb una antiguitat mínima de 2 anys.

Dorsals i Bicixips:  Els corredors hauran de portar el dorsal que tenen assignat per a tota la temporada i el bicixip corresponent. Només és obligatori un dorsal. Els corredors que no tenen assignat dorsal i bicixip de la Federació Catalana hauran de llogar-lo en el moment de la inscripció anticipada on-line.

 Reglamentació Bicicletes: La categoria cadet(masculí i femení), han de participar amb la bicicleta convencional, sense manillars de triatló, sense prolongacions i sense rodes lenticulars, tal com marca la normativa. Sí estan permeses les rodes de perfil com les utilitzades en les proves en línia, així com el casc de crono. Es permetran les bicicletes amb frens de disc, ja que en una prova individual, no hi ha risc ni perill per la resta del grup de ciclistes.

Abans de la sortida:   El corredor es presentarà com molt tard 15 minuts abans de la seva hora de sortida, per efectuar el control de bicicleta, i verificació de llicència. Zona Sortida/Arribada:   La sortida serà a la Plaça Pius XII de Cervera.  Recomanem a tots els participants que arribin amb temps suficient a l’àrea de sortida.

Vehicles de seguiment i assistència tècnica:  Només es permetran els vehicles seguidors, amb un responsable en possessió de llicència de tècnic (director esportiu, mecànic, entrenador, monitor etc...) .  Atenció !!!!     Caldrà recollir placa de seguiment a la carpa de lliurament de dorsals.

Dades de l'organitzador

 • Organitzador: CERVERA PENYA CICLISTA - 723
 • E-mail: ciclisme@pccervera.org
 • Telèfon de contacte: 615141524
 • Estat: Verificada

Geolocalització

Veure la geolocalització a google maps