XXIII Marxa Cicloturista "TERRA DE REMENCES" - ANUL·LADA

Informació de la prova

 • Dia: 10-05-2020
 • Hora sortida: 08:00
 • Adreça sortida: Pavelló Municipal la Vall d'en Bas
 • Població: SANT ESTEVE D'EN BAS
 • Comarca: Garrotxa - Girona
 • Modalitat/s: Cicloturisme - Marxa Carretera (Oci)
 • Caràcter: Autonòmic
 • Tipus: Línia
 • Quilòmetres totals: 175 Km
 • Id: 5111665

Observacions:

 Informació: 
 
XXIII Terra de Remences
Marxa cicloturista
10.05.2020
Sant Esteve d’en Bas
 
Viu Terra de Remences
Viu Terra de Reptes
Viu Terra de Solidaritat
 
  
Resum Terra de Remences:
 Terra de Remences és sinònim de territori, reptes i solidaritat. Fundada el 1998 pel Club Ciclista Bas, és la prova esportiva solidària més multitudinària de La Garrotxa i la segona marxa per volum de participants de tot l’Estat. Anualment, més de 3.000 esportistes recorren aquesta marxa cicloturista de 175 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell acumulat.
 
El seu itinerari és immillorable; ressegueix alguns dels entorns més privilegiats de La Garrotxa, el Ripollès i Osona. Al mateix temps, la solidaritat també hi juga un paper clau. Més de 500 voluntaris hi donen suport i part de la recaptació recollida es destina a entitats sense ànim de lucre de la zona com l’Oncolliga, la Fundació Albert Bosch o Càritas.
 
Pionera a Catalunya, està inclosa en la Union Cycliste Internacionale (UCI) i a la Real Federación Española de Ciclismo i, any rere any, compta amb la col·laboració de més de 140 empreses de la zona. Un suport que encapçala la firma Energy Tools, patrocinadora oficial de la marxa.
 
Més enllà de les xifres, al llarg de les seves dues dècades d’història la prova s’ha consolidat al calendari del món cicloturista erigint-se com el millor homenatge a la resistència i l’esperit lluitador de les Revoltes Remences.
 
 
Informació pràctica de la XXIII Terra de Remences:
 Inscripcions: A partir del 14 de febrer a les 12.00 h del migdia.
http://www.terraderemences.com/inscripcions/
 
La marxa arrencarà el pròxim 10 de maig del 2020 a les 8 del matí de Sant Esteve d’en Bas. Els dos recorreguts de 100 i 175 quilòmetres – 1280 i 2600 metres de desnivell acumulat respectivament- amb sortida i arribada en aquesta localitat garrotxina posaran a prova als esportistes amb un itinerari que travessa algunes de les rutes més espectaculars d’Olot, Sant Joan de les Abadesses, Ripoll o Manlleu, a part del ja històric Coll de Bracons.
 
En total, els ciclistes comptaran amb sis punts d’avituallament en ruta a part del punt de trobada a l’arribada de la prova. Avituallaments que disposaran d’una gran oferta de begudes i aliments de proximitat. Al llarg de l’itinerari també s’ha previst la instal·lació de tres serveis públics per a les ciclistes així com es disposarà d’aparcament vigilat per a les bicicletes.
 
A part, enguany l’organització ha apostat per disposar de 5 ambulàncies equipades amb 5 metges i 3 infermers per poder donar la resposta sanitària més ràpida possible. Al mateix temps, un conjunt de 15 cotxes itinerants de l’organització, equipats amb material mecànic, desfibril·lador i emissora s’encarregarà de donar suport i ajuda en tots els àmbits a aquelles persones que ho requereixin.
 
Paral·lelament un conjunt de 25 mecànics estaran a disposició dels participants per poder atendre qualsevol incidència i 25 tècnics en motocicleta s’encarregaran de respondre dubtes, seguir als ciclistes i, conjuntament amb els més de 500 voluntaris, vetllar per la seguretat de tots els participants indicant el recorregut, els giratoris i marcant les cruïlles.
 
Terra de Remences forma part de la Federació Catalana de Ciclisme (FCC), la Real Federación Española de Ciclismo i la UCI i és puntuable per al XIII Circuit Ciclopirineus de cicloturisme, la XXX Challenge Catalana de cicloturisme i el VI Circuit Femení, impulsat per la FCC, així com el Circuito de cicloturismo Ciclismo a Fondo, impulsat per la revista homònima.
 
 
Guardons:
 
La marxa entrega 7 guardons: al més veterà, a la més veterana, al més jove, a la més jove, al club més nombrós, al club més llunyà i al club participant amb més de 15 registrats.
 
 
 
Solidaritat:
 
Part de la recaptació recollida s’entrega a tres entitats sense ànim de lucre del territori com són l’Oncolliga, la Fundació Albert Bosch o Càritas.
 
 
 
Remences Kids:
 A part, un dia abans de la celebració de la marxa, el dissabte 9 de maig del 2020, els amants del ciclisme ciclistes més joves també poden posar a prova les seves forces amb la Remences Kids – 39è Trofeu de Primavera.
 
Pensada per a joves d'entre 5 i 13 anys, sempre se celebra un dia abans de la tradicional marxa del Club Ciclista Bas i es tracta d'una prova puntuable per la Copa Catalunya Infantil.
 
Disposa d'un itinerari entretingut d'1,1 km pels carrers del cor de Sant Esteve d'en Bas. Segons l'edat i el nivell dels participants, els joves ciclistes han de fer entre 2 i 20 voltes per poder-se emportar un dels títols.
 
Organitzada per Club Ciclista Bas (CCBAS) i Club Ciclista Olot Infantil (CCOlot Infantil).
 
 
Webs d’interès:
www.terraderemences.com
http://www.terraderemences.com/la-marxa/#recorregut
http://www.terraderemences.com/inscripcions/
 
 
 

Documentació de la prova

Classificacions

No disponibles

Llistat de participants

No disponibles

Informació tècnica

Dades de l'organitzador

 • Organitzador: BAS, CLUB CICLISTA - 627
 • E-mail: oficina@terraderemences.com
 • Web: http://www.terraderemences.com
 • Telèfon de contacte: 609737853
 • Estat: Anul·lada

Geolocalització

Veure la geolocalització a google maps