Serveis al federat de la FCC

CycloCat

CycloCat: xarxa ciclista segura (asfalt, terra, gravel): desnivell mínim, seguretat màxima

Rutes en bici, vies verdes, carrils bici, cicloturisme a Catalunya, camins segurs per anar en bici a Catalunya que no sabies que existien


El agua de mar y los deportes de alto rendimiento

Las propiedades de agua de mar trasladadas al ámbito deportivo profesional y a su consumo diario como complemento alimenticio ha revelado unos resultados excelentes en la práctica deportiva.  Todos sabemos que la nutrición compone un pilar básico en la consecución de objetivos a cualquier nivel, ya sea para un corredor regular como para deportistas de élite.
Los que los deportistas suelen buscar es minimizar el tiempo de recuperación tras un esfuerzo, sobre todo en disciplinas de larga duración, como el ciclismo.  En el mayor momento de fatiga aparecen problemas como los calambres, causados, entre otras cosas, por la pérdida de sales minerales.  Y por el exceso de sudor, baja la concentración de sodio en sangre.
Para evitar esta situación y acelerar la recuperación del ciclista se recurre al agua de mar.  Consumiéndola antes, durante y después del ejercicio evitamos esta situación, a la vez que mejoramos el rendimiento muscular.
El agua de mar ofrece al ciclista todo lo que necesita.  Posee un elevado número de minerales, electrolitos y oligoelementos.  De hecho, ciclistas profesionales ya han dado apoyo a este producto.
Podemos tomar el agua de mar de dos formas distintas con fines de recuperación deportiva.

  • Isotónica.  Tiene la misma concentración en sales que nuestro medio interno.  Es decir, que la composición en sales de nuestros fluidos corporales (plasma) es prácticamente la misma que el agua isotónica.

Obtenemos agua isotónica mezclando 1 parte de agua de mar Aquamarina hipertónica en 3 partes de agua mineral, zumo, infusión…  El resultado es una bebida isotónica 100% natural.

  • Hipertónica.  Tiene una salinidad de unos 36 gramos de sales por litro, mientras que la de nuestro medio interno es de 9 gr/l.

La utilizamos en cada ocasión que se necesite un aporte extra revitalizante inmediato o para prevenir un desgaste antes de un esfuerzo importante.
Un estudio realizado en la Universidad Católica San Antonio de Murcia con deportistas profesionales, llegaron a la conclusión de que la utilización del agua de mar favorece la recuperación de la fatiga gracias al aumento de sodio, que permite evitar la hiponatremia hipotónica, y del bicarbonato que evita la acidosis y la movilización de las reservas de glúcidos.
Para preparar a conciencia una competición, se inicia la toma de agua de mar hipertónica, al menos tres semanas antes del esfuerzo deportivo.  Si es intenso, los expertos recomiendan tomarla, en pequeñas dosis, antes y después de la sesión deportiva, siempre con el estómago vacío y sin ingerir ningún alimento durante media hora después.  De esta forma reducimos la fatiga y mantenemos mejor la fuerza física.

                                                   Aquamarina Costa Brava
 


Serveis per ciclistes: Assegurança de salut

SegurCaixa Adeslas, SA és la Companyia de líder a Espanya en assegurances
de salut, amb la participació  de  Mutua Madrilenya i CaixaBank. Compta amb
més de milions 5 de clients i opera en els rams de Salut, Llar,
Autos, Accidents i la resta de rams de no vida.
Ofereix a tots els federats i familiars directes, uns descomptes directes.
Accidents 12%:
Pòlissa complementaria a la pòlissa del federat amb capitals de 30.000€ fins a 240.000€
*         SEMPRE COBERT
    En la teva vida, el ciclisme i el treball, les 24 hores, 365 dies i en qualsevol lloc del món.
*         TRANQUIL·LITAT ECONÒMICA
Garanteix la tranquil·litat econòmica dels beneficiaris i de l'assegurat en
cas de mort o invalidesa absoluta i permanent.
*         CONTRACTACIÓ RÀPIDA
    Sense necessitat de reconeixement mèdic ni qüestionari de salut previ.
*         PRIMA ESTABLE
    Calculada en funció de la professió de l'assegurat i de capital, independentment de l'edat.
Llar 10%:
Assegura el lloc més important per a tu, la teva casa, davant els sinistres
més habituals amb la millor relació qualitat-preu.
SERVEI MANTENIMENT PLUS:
A més a més de les cobertures de manteniment habituals cobrim: 
* Cisternes: Cobreix el mecanisme  o polsador * Aixetes: Fins a 90 € a de material * Claus de pas: S'inclouen les claus encastades. Fins a 90 € de materials. * Vàlvules i fit de sobreeixidor. Fins a 18 € a de materials. * Sanitaris: Ajust dels elements sanitaris, rentamans de peu, bidets, vàters i 
tapes de vàters.
* Radiador: es reparen les fuites d'aigua en les claus o purgadors dels radiadors.
Auto 10%:
 *         AUTO SELECCIÓ Tercers
    Una assegurança que cobreix el  necessari  mentre condueixes el teu vehicle amb tranquil·litat.
*         AUTO SELECCIÓ Tercers amb Llunes.  La millor assegurança de tercers amb cobertura de llunes 
*         AUTO SELECCIÓ Tercers Ampliat. Amplia la teva assegurança de tercers amb les cobertures més completes.
*         AUTO SELECCIÓ tot risc.  La màxima protecció que vols al volant amb la flexibilitat de triar l'opció sense franquícia o amb franquícia, i la elecció lliure de taller.
Decessos 15%:
La vida està plena de moments meravellosos per gaudir, però també té moments durs en els quals desitgem no haver d'ocupar-nos de res.
Amb SegurCaixa  Decessos comptaràs amb l'ajuda necessària en els tràmits, gestions i serveis derivats de la defunció d'un ser estimat. Per això, t'oferim completes cobertures funeràries per resoldre les qüestions materials i ajuda a la família en els aspectes emocionals.Diferents possibilitats de contractació segons edats.
* Prima Natural: pels més joves
* Tot previst : prima moderada
* Prima única: a partir dels 65 anys
Salut i Dental: Àmplies cobertures en medicina privada, especialitats, diagnòstics, urgències i hospitalització a nivell nacional.
Cobertura en Viatge de 12.000 euros 
La cobertura dental més àmplia amb tots els tractaments.  Es fan pressupostos a mida segons components i edats dels familiars.
Per demanar més informació i contractació posar-se en contacte amb:
Sonia Piedrabuena
669 479 637 / 930 181 230

Allotjament ciclista, Andorra

L’Hotel Nòrdic es un establiment situat a la població de Canillo, en el principat d’Andorra, regentat per esportistes i clarament enfocat a clients amb esperit esportiu.
Disposen de zona Spa,, relax, piscina, Gimnàs, massatges esportius , dietes especifiques i segons demanda, wifi, etc. I el mes important, una predisposició per a donar la millor atenció al esportista, coneixedors com son de les necessitats especifiques del col·lectiu.
 
Ofereix a tots els federats que vulguin fer estades i entrenaments d'alçada un descompte del 15% sobre les tarifes de PVP.
 
Per els equips ciclistes també tenen preus especials i adaptats a les necessitats dels entrenaments.
 
Podeu demanar mes informació a Anneke Van de Wal.
comercial@grupnordic.ad
 
I a partir de la propera temporada 2017 els acompanyaments ciclistes amb tots els serveis que desitgeu,  a recorre les etapes mes importants que s’han fet pels voltants d’Andorra en el Tour o la Vuelta o simplement la sortida que proposeu. Podeu trobar tota l’ informació en els fulletons següents.
              
Fulletó Road Bike 1
Fulleto Road Bike 2


Fisioesport Ripollet

Centre de fisioteràpia. Dedicat a recuperar, millorar i mantenir els esportistes. Tractem tot tipus de lesions. (cervicàlgies, lumbàlgies, descàrrega de cames, sessions pre i post-competiciótendinopaties, problemes d'espatlla o de genoll.)
15% de descompte als federats (FCC)

- Preu sessió de fisioteràpia per als federats: 25 €
- Abonament 5 sessions: 120 €
- Abonament 10 sessions: 199€
Telèfon: 669605404
fisioesportripollet@fisioterapeutes.org
Avinguda Riu Ripoll, 39-41. Ripollet (Barcelona). Al costat de Barcelona. Dins el Club Pàdel Ripollet.


Fisio Vital Cassà

Fisio Vital Cassà, ofereix denscomptes als Federats en els seus serveis de fisioterapia.
15% de descompte
C/ de l’Esport, 5  Cassà de la selva
Telèfon 972464469


Stetik xpress

Stetik xpress ofereix els federats un 10% de descompte amb tots el nostres serveis estètics. Oferim depilació a la cera, depilació làser de diode, massatges i tot tipus de tractaments facials i corporals amb la tecnologia més avançada, a uns PREUS COMPETITIUS: depilació tradicional cames senceres 22,50€; braços 12,60€; làser de diode indolor 36€ per zona. Descomptes addicionals per Bons personalitzats, tarifes joves i pagament en efectiu. Stetik Xpress · muntaner447@stetikxpress.es · Contacte: Laura · Muntaner, 447 08021 Barcelona · Tel.93.434.27.95


Complements ciclistes. Ulleres per vista cansada

Si tens vista cansada, et costa veure el teu conta quilometres, Gps, o el mateix mòbil quan condueixes la teva bicicleta, per fi pots tornar a fruir sense limitacions. Incorpora una petita zona amb graduació que et permet veure de prop i a l’hora de lluny.
Les nostres ulleres de sol, han estat dissenyades per complir totes les exigències del mon de l’outdoor amb una petita graduació per veure de prop. Protecció solar, foto cromàtiques, màxima ergonomia, ultra lleugeres, anti reflectants i amb un atractiu disseny esportiu.
Consulta els nostres models y compra online en www.dualgafas.es
Tots els federats que esteu interessats, gaudireu de un 15% de descompte presentant la llicencia federativa.


MTBDREAMS Viatges en bicicleta

MTBDREAMS, Podem oferir un 10% de descompte en els nostres viatges als federats.

Has ciclat mai amb experts del terreny? Imagineu si us oferissin fer realitat els vostres somnis sobre dues rodes? Ja es tracti d'una btt (XC i ENDURO) o en carretera, nosaltres organitzem tots els transfers i els serveis d'allotjament, oferim experiències personalitzades de ciclisme guiades o autoguiades. El nostre públic és actiu per naturalesa i li agrada experimentar el món d'aquesta manera, quan és més autèntic o real, quan forma part del món pedalant. Es quant se sent bé de veritat. Un ciclista té molt a guanyar amb els locals. Estem constantment actualitzant el nostre profund coneixement dels millors parcs naturals de tot Catalunya. Els nostres viatges són únics, una veritable oportunitat de viure i descobrir els millors corriols, paisatges, carreteres sense trànsit,… Molts riders que han fet recorreguts als Pirineus, on tenim la nostre base d’operacions, ens han dit que havíem fet els seus somnis, els seus MTB Dreams, una realitat. Ens encanta aquesta forma de vida tot pedalant la Natura. És una veritable passió. Però el que més ens agrada és compartir-ho. Anem a rodar? Jordi Bonet MTB Dreamer +34 618 73 12 12 jordi@mtbdreams.com


Vols en globus: Vol de Coloms

L’empresa Vol de Coloms ofereix a tots els ciclistes amb llicencia en vigor un 10% de descompte en contractar un vol per la zona de la Garrotxa


Allotjament Ciclista Camping La Fageda

Càmping la Fageda ofereix un 10% de descompte a tots els federats amb llicencia en vigor. Es localitzat en un espai fantàstic per el ciclisme com es la zona volcànica de la Garrotxa.


Costa Brava Parc Aventura

Costa Brava Parc Aventura | El Bosc dels Impossibles, ofereix a tos els ciclistes amb llicencia de l'any en curs, un 15% de descompte inclos els familiars directes. Costa Brava Parc Aventura | El Bosc dels Impossibles es un lloc ideal per passar unes hores d'aventura i diversió en familia o amb amics! 972 113 443 - 697 764 194 · info@costabravaparcaventura.com · Pals, Girona


Allotjament ciclista, Puigcerdà