El Catalunya Track Cycling Team participa a una reunió a Anglaterra

14/08/2006
Pista

El Catalunya Track Cycling Team participa a una reunió a Anglaterra

En la jornada del dissabte es va celebrar el torneig de velocitat (sprint), on els nostres dos representants, Itmar Esteban i Antoni Josep Clua, van entrar sense problemes entre els dotze finalistes al completar, respectivament, el sisè i setè millor temps de la classificació. Després, en els enfrontaments directes, no van poder passar de quarts de final al caure derrotats: Esteban davant Marco Librizzi (segon classificat) i Clua davant Ross Edgar (vencedor del torneig).

Pel diumenge estava previst el torneig de keirin, però la pluja ha impedit el seu normal desenvolupament. Primer, retardant el inici de la competició fins ja entrada la tarda, i després, obligant ha suspendre definitivament la cursa un cop disputades les quatre mànigues de sis corredors que atorgaven les places directes a semifinals. Una pena perquè, tant Clua com Esteban, van entrar per la via ràpida en el quadre d'honor imposant-se amb autoritat en les seves respectives sèries, amb la qual cosa s'evitaven les fatigoses repesca.

 

El calendari de competicions de l?equip català te la seva pròxima cita a Alemanya (dies 25 i 26 d?agost) amb motiu del Grand Prix von Deutschland im Sprint en Cottbus i l? Hannovre Grand Prix d?Hannover.

 

Nota del Catalunya Track Cycling Team

Fotografies: Itmar Esteban i Antoni Clua