El Catalunya TCT participarà a Bordeaux amb tots els seus efectius

19/10/2006
Pista

El Catalunya TCT participarà a Bordeaux amb tots els seus efectius

Catalunya Track Cycling Team viatja en aquesta ocasió amb tots els seus ciclistes disponibles, els velocistes Àngel Sixto, Antoni Clua i Itmar Esteban i les femines Débora Gàlvez i Helena Casas, el que significarà el debut oficial de les dues noies amb els colors blau i groc de l'equip. Mentre que Sixto, per la seva edat encara júnior i la particular reglamentació de la prova francesa, te complicada la seva participació però acompanyarà a la resta de la plantilla que aprofitarà per a realitzar una mini concentració. Al costat de l'equip, i com integrants de la selecció catalana, també es desplaçaran fins al cèlebre velòdrom de Burdeos els sots23 Aitor Aznar i Joan Font. Eduard Esteban (mànager), Jaume Mas i Enric Yus (tècnics), Jordi Puyal (fisio) i Carmelo Esteban (premsa), completaran l'expedició.

L'ampli programa de competicions del Grand Prix L?Humanité, que s'estén des de les 9 del matí fins a les 12 de la nit, sol utilitzar·ho la potent selecció francesa de pista com preparació per a la primera prova de la Copa del Món, el que significarà un excel·lent test per als nostres joves ciclistes. Així, Itmar Esteban i Toni Clua disputaran els tornejos del sprint i el keirin. Débora Gàlvez el scratch i la puntuació. Helena Casas el sprint i el scratch. Mentre Aitor Aznar i Joan Font, que formaran parella en el madison, es repartiran les proves de puntuació i scratch.

La bona imatge que Catalunya Team està oferint en aquesta, la seva primera temporada, segueix despertant l'interès dels diferents organitzadors de grans premis de tota Europa i es multipliquen les mostres de simpatia que el nostre projecte està rebent des de l'inici de la temporada. Així, per aquest cap de setmana, Catalunya TCT ha hagut de decidir la seva participació entre dues importants proves: Burdeos i Atenes. El Cardiff Grand Prix (País de Gales) en les mateixes dates de la primera cita de la Copa del Món (17 a 19 de novembre) és una altra cursa en la qual s'ha hagut de declinar la invitació.