El duel entre José Antonio Hermida i David Lozano marca els Campionats de Catalunya de ciclocross

10/12/2006
Ciclocròs

Els campions de Catalunya de ciclocross 2006/07 han estat: José Antonio Hermida (elit), David Lozano (sots 23), Eduard Recasens (juvenils), Josep Nadal (cadets), Alba Díez (dones juvenils), Sandra Santanyes (dones), Joan Antoni Asensio (master 30), Pere Joan Roig ( veterans 40), Antonio Muñiz (veterans 50) i Miquel Parera (veterans 60).

El divendres a Sabadell, la cursa va anticipar ben aviat el duel entre el jove biker de Matadepera i el medallista olímpic. Tot i que Lozano va prendre uns metres a les primeres voltes, un cop agafat per Hermida, es va mantenir a roda per guanyar en la recta final. Tercer fou Francesc Freixer, prop de minut i mig més tard. Eduard Recasens, Josep Nadal, Alba Díez i Sandra Santanyes completaren el quadre d´ honor.

La Copa Catalana de ciclocross continuarà a Sant Boi el proper 16 de desembre amb la sisena del es deu curses programades

Fotografies: José Antonio Hermida i Eduard Recasens