El francesos dominen l´ Open Internacional de BMX de Terrassa

20/12/2006
BMX

El francesos dominen l´ Open Internacional de BMX de Terrassa

Tot i les plujes prèvies a la competició, els treballs de recuperació van permetre gaudir d´ una pista en bon estat sense més consecüències que un retràs als entrenaments per rebre a corredors vinguts d´ Argentina, Estats Units (Nova York), Anglaterra, Alemanya, Bélgica, Suïssa, Portugal, França i Holanda més els pilots espanyols.

El dissabte per la tarda es van realitzar les curses de cruiser culminades amb poca participació. El duel entre Manuel Mateo d´ Alacant i el nord americà Mike Sauvage va marcar la competició amb triomf del espanyol.

La jornada dominical es va obrir ben d´ hora per raons d´ horari dels vols amb les curses dels més joves, decidides a final directa. El gran protagonista del dia fou el francès Damien Godet, del equip Sunex-Redline, en una competició de clar color gal tot i que el californià Damian Lopez semblava el favorit.

Des de la comissió de BMX agrair l´ ajut de la F.C.C., l´ Ajuntament de Terrassa i tots els col·laboradors. Les dates pel proper any són del 15 i 16 de decembre de 2007.