El pas d´ Alberto Losada al Illes Balears, notícia més destacada del pilot professional català pel nou any

22/12/2006
Carretera

El pas d´ Alberto Losada al Illes Balears, notícia més destacada del pilot professional català pel nou any

Al màxim circuit mundial continuaran Xavier Florencio, fins al 2008 al Bouyges Telecom, Joaquim Rodríguez, al Illes Balears però sense l´ estimada figura de l´ Isaac Gálvez, Josep Jufré al Davitamon i Joan Antoni Flecha al Rabobank. Portugal, on continuarà un any més Jordi Grau al Liberty, és la destinació de Xavier Tondo, qui deixa el Relax pel LA MSS, i Àngel Edo, el Andalucía pel Guilhabreu, tot i que aquest equip no té encara normalitzada la seva inscripció amb la UCI. L´ Agritubel francès continuarà confiant en Eduardo Gonzalo.

Carles Torrent segueix al Villa Magna, equip castellà que comptarà també amb l´ Alberto Rodríguez, ex del Massi, mentre que Sergi Escobar rodarà amb els colors del Grupo Nicolás Mateos per segon any. Més complexa sembla la situació de Jaume Rovira, qui no continuarà al Andalucia, nou equip de Juan Carlos Cariñena, i que encara no té res pel proper any.

Dels corredors afectats per la no continuïtat del Massi com bloc continental, assenyalar la intenció dels responsables del equip de Palafrugell per treure un nou equip elit i sots 23, recolzat per Massi i l´ ajuntament gironí, amb el concurs de Francisco Javier García, Antoni Miguel i Joaquim Soler. Luis Maldonado i Jordi Vila formen part del projecte d´ Antoni Pineda amb el Camp Clar mentre que David Molinero pot decantar-se pel BTT. 

Fotografies: Alberto Losada, Xavier Florencio i equip Massi 2006