Freebike reparteix 40 bicicletes als més necessitats amb la seva campanya solidària

24/01/2007
Promoció

Freebike reparteix 40 bicicletes als més necessitats amb la seva campanya solidària

El president de Freebike, Joan Zurita, ha destacat ?l?èxit de la campanya, que ha sobrepassat totes les expectatives inicials?. Segons Zurita, l?èxit es deu tant a la quantitat de bicicletes que s?han aconseguit, com en la qualitat de les mateixes, que, en general, estaven en molt bon estat, i ?algunes gairebé noves?, ha puntutalitzat.

Un cop recollides les bicicletes, Càritas farà una selecció amb les 40 persones més necessitades que es beneficiaran de la campanya. La presidenta de Càritas, Susanna Ramajo, ha felicitat Freebike per la iniciativa.

Tot i que ja hi ha una tria inicial feta, Ramajo ha anunciat que encara queden bicicletes per assignar, i fa una crida a totes aquelles persones que tinguin una situació econòmica baixa a que es posin en contacte amb Càritas per poder adquirir la bici, a través del telèfon 972 35 25 72.

Freebike i Càritas volen agrair la solidaritat de totes aquelles persones que han portat la seva bici a la botiga. Com a agraïment, Freebike els ha obsequiat amb un val del 15% de descompte en la compra de qualsevol producte de la botiga.

 

Resultat de la campanya

 

Durant els mesos de desembre i gener Freebike va recollir un total de 46 bicicletes, que les van aportar aquelles persones que la tenien a casa seva i no la utilitzaven.

Bicicletes recollides: 46 unitats

Adults = 25 unitats (la majoria de BTT, però també algunes de passeig i carretera)

Nens de 4 a 5 anys (sense rodetes) = 5 unitats

Nens de 4 a 5 anys (amb rodetes) = 5 unitats

Nens de 6 a 7 anys = 3 unitats

Nens de 8 a 10 anys = 2 unitats

6 unitats per reciclar (deixalleria)

 

Nota de Freebike