La Canonja, la presentació del equip Mon de Pra i el Bike Show centren l´ espai de ciclisme a XS Esports

16/02/2007
Carretera

La Canonja, la presentació del equip Mon de Pra i el Bike Show centren l´ espai de ciclisme a XS Esports

 

Resum de l´ emissió

 

Presentació equip de ciclisme Mon de Pra piscines de l'AECN

 

Aquesta setmana ha tingut Banyoles un dels pols d´ atracció del primers dies de la campanya d´ enguany. Si fa ben poc el Club Ciclista Banyoles va presentar una senyalització específica pels ciclistes que pugen a Rocacorba, la localitat de la Garrotxa va donar a conèixer les noves perspectives que s´ obren per l´ associació esportiva Casa Nostra.

 En un acte celebrat ben a prop del famós llac, es van poder conèixer les cares del 35 alumnes que s´ integren a l´ escola de ciclisme en el seu tercer any de vida, dels que 22 seran corredors, formant l´ equip Mon de Pra Piscines.

 

XXII Challenge ciclista ? Trofeu Paral.lels ? La Canonja

 

Mentrestant el món del ciclisme de carretera escalfa motors. A dues setmanes de l´ inici de la temporada oficial pels elits i sots 23, es disputen aquestos dies les curses de la Xallenge de La Canonja, una classificació de tres curses que serveix de posta de llarg pels nous equips que comencen a rodar a terres catalanes.

La segona cursa es va disputar el passat cap de setmana amb el nom de Trofeu Paral·lels amb una inscripció de més 150 de corredors. La cursa va tenir la sort de comptar amb una activa presència del ciclista professional de Valls Xavier Tondo, tot un premi per l´ organitzador.