Aquest diumenge la Vila Olímpica acull una interessant matinal de ciclisme

23/02/2007
Carretera

Aquest diumenge la Vila Olímpica acull una interessant matinal de ciclisme

A les 8:30 hores es celebrarà la III Cursa Ciclista Interclubs Ciutat de Barcelona per ciclistes amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor per la temporada 2007. La concentració i inscripcions dels corredors serà a partir de les 7:45 del matí i l'inici de la prova serà a les 8:30 hores.

Com a novetat aquest any, a les 10:00 hores, es donarà la sortida del I Premi Inauguració de Veterans, primera puntuable de la Xallenge Catalana de Veterans 2007. Aquesta cursa està reservada únicament per a ciclistes amb llicències de les categories V40, V50 i V60. La concentració i inscripcions d'aquesta cursa començaran a les 8:30 hores. S'aprofitarà a més per repartir els dorsals als corredors per la resta de la temporada.

Ambdues curses tindran lloc a la zona dels carrers Bac de Roda amb Garcia i Faria a la Vila Olímpica. http://www.bcn.es/cgi-guia/guiamap4/cgi-guia/?actives=&plant=capes4c&idioma=0&grayscl=0&calle=bac+de+roda&numero=1&calle2=

El circuit té una llargària de 1.800 metres i s'hi haurà de donar 25 girs fins completar aproximadament 45 quilòmetres de recorregut.

L'organització de les curses recau en tres emblemàtiques entitats de la ciutat de Barcelona: el Club Ciclista Provençalenc, l'Esport Ciclista Sant Andreu i la Penya Ciclista Poble Nou. La III Cursa Interclubs és també la prova social dels tres clubs organitzadors, que en el cas del Provençalenc cumpleix la seva 77ena edició.

 

Per informació addicional podeu contactar amb l'organització al telèfon 629 553 639 o a l'e-mail ccp1930@gmail.com