Gran Premi Inauguració i Copa Catalana de maratho, a XS Esports aquest diumenge

02/03/2007
Carretera

Gran Premi Inauguració i Copa Catalana de maratho, a XS Esports aquest diumenge

El proper diumenge, a partir de les 16.30 hores, el programa de la Xarxa de Televisions Locals XS Esports oferirà un resum del Gran Premi Inauguració i un resum de l´ estrena de la Copa Catalana de maratho.

 

Resum de l´ emissió

 

Gran Premi Inauguració "Memorial Joaquim Sabaté"

Com ja fa sis anys, la temporada de carretera de Catalunya va començar a L´ Hospitalet de Llobregat amb el Gran Premi Inauguració. La cursa que cada any organitza la Unió Ciclista L´ Hospitalet recorda anualment la figura de Joaquim Sabaté Dausà, emblemàtica figura del ciclisme català que va tutelar el naixement de dos proves senyera de nostres terres: la Setmana Catalana i l´ Escalada a Montjuïc.

Els moments previs a la sortida van servir per presentar l´ equip de la casa, el Vallasport de L´ Hospitalet que aquest any compta amb un conjunt dirigit per Bernat Moreno i format per dotze corredors.

 

Giant-Powerbar Marathon BTT Copa Catalana Internacional ? Pedalada Solobici

 

Més de 500 persones s'han citat  a la primera prova del nou format de carreres de llarga distància amb BTT ?Giant-Powerbar Marathon BTT Copa Catalana Internacional ? Pedalada Solobici" celebrada entre Fals, Fonollosa i Rajadell. El circuit ha estat de 66 km. i s'ha dividit en dues parts: un bucle de 35 km. per la zona de Fals i un altre de 31 km. per la zona de Rajadell.

La prova inaugural de les Marathon BTT ha estat acompanyada de la ?Pedalada Solobici?, una pedalada popular no competitiva en la qual han participat més de 170 afeccionats a la mountainbike