Cartell de luxe al pròleg de la Copa Catalana BTT de Banyoles

07/03/2007
BTT

Cartell de luxe al pròleg de la Copa Catalana BTT de Banyoles

El Gran Premi MASSI Copa Catalana BTT Internacional 2007 arrencarà el pròxim 11 de març amb la presència del totpoderós Julien Absalon (Orbea).

 

La temporada de competició de mountainbike tindrà un espectacular inici a Banyoles (Girona) amb la celebració de la primera prova del Gran Premi MASSI 2007. Aquesta serà la cinquena edició consecutiva que la capital del Pla de l?Estany inauguri el prestigiós campionat, seu que sempre s'ha caracteritzat per la presència de destacadíssims bikers nacionals i internacionals. En l'edició 2006 els vencedors van ser ni més ni menys que els dos millors corredors nacionals de tots els temps: Josep Antoni Hermida i Marga Fullana, que es van enfundar per primera vegada el maillot de líders del Gran Premi MASSI.

Aquest any, si analitzem l?espectacular graella de sortida que presentarà el Gran Premi MASSI Copa Catalana Internacional de Banyoles molts pensaran que es tracta d'una prova de la Copa del Món. Per primera vegada hi haurà la presència íntegra del nou Team Orbea, en el qual figuren noms tan importants com Absalon (Actual Campió del Món i Olímpic), Peraud (Campió d'Europa), Ruzafa (Campió del Món i d'Espanya) i Lejarreta (Campió del Món). Però els Orbea ?que realitzaran un stage de tota una setmana a Banyoles- no estaran sols; també han confirmat la seva presència Hermida (Campió del Món i Sotscampió Olímpic), Kashi Leuchs (Campió d'Oceania), Ravanel (Sotscampió de França), Peter Riis Andersen (Sotscampió de Dinamarca) i els millors espanyols del rànquing: Mantecón, Núñez, Gispert, Coloma,?; en fèmines, Marga Fullana (Campiona del Món i Medallista Olímpica), Leboucher (Campiona del Món), Cecile Rode?i un llarg etc. Una cursa única!

El traçat, preparat pel club Ciclista Banyoles, és realment espectacular i en el qual el públic pot vibrar en tot moment amb la carrera. La sortida, com és habitual, es situarà al Parc de la Draga de Banyoles, al costat del mític Estany i en un entorn perfecte per a la pràctica del mountainbike.

 

HORARIS:

Parc de la Draga (Banyoles-Pla?de l Estany)

 

De 08.00 a 09.30 h.            Inscripcions

09.00 h.                       Presentació equips participants

10.00 h.                       1ª Sortida Gran Premi Massi ? CCI?07: Categories Féminas, Júniors, Màster 30, Cadetes i Veterans.

12.00 h.                       2ª Sortida Gran Premi Massi ? CCI?07: Categoria Elit, sub23 i sub21

14.00 h.                       Lliurament de trofeus

 

Informació d´ Ocisport