La VolCAT Massi travessarà el cor de Catalunya aquest cap de setmana amb una gran i nombrosa participació

04/04/2007
BTT

La VolCAT Massi travessarà el cor de Catalunya aquest cap de setmana amb una gran i nombrosa participació

A pesar de la constant pluja dels últims dies s'està treballant per a deixar els circuits en òptimes condicions per a la disputa de la VolCAT MASSI que per primera vegada serà internacional i amb més de 5.000 euros de premis en metàl·lic.

A Igualada (Barcelona), seu de la sortida i arribada d'aquesta edició de la VolCAT-MASSI, ja es viu ambient biker amb la presència des del diumenge dels noruecs del Team Etoo Hoydahl i amb l'arribada paulatina d'altres bikers de primer nivell. Dijous arribaran els components del Bianchi amb Pia Sundsedt i Thomas Dietsch al capdavant, a més dels polonesos del Team Halls Marek Galinski i Dariuzs Batek, aquest últim vencedor amb absoluta autoritat de la prova del Open d'Espanya disputada a Sant Gregori. Coloma i Gispert, segon i tercer en el Open, també estaran presents en Igualada. El guanyador de la passada edició, el danès Peter Riis Andersen (Team ALB Gold) també ha confirmat la seva presència, amb la que la lluita per la victòria es preveu molt, molt interessant.

Finalment seran més de 300 els participants en categoria Open i Competició, a l'espera dels últims corredors que s'apuntin en categoria Popular, que recordem poden inscriure's fins a 30? abans de la sortida.

 

Nota d´ Ocisport