L´ inici de la Copa Catalana de carretera per juvenils i cadets, aquest diumenge a XS Esports

04/04/2007
BTT

L´ inici de la Copa Catalana de carretera per juvenils i cadets, aquest diumenge a XS Esports

La primera cursa de la Copa Catalana de juvenils i cadets, celebrada fa uns dies a Palafrugell, tindrà el seu espai el proper diumenge dins del programa XS Esports, que s´ emetrà a través de la Xarxa de TV´s locals a partir de les 16.30 hores. La segona cursa de la Copa Catalana Internacional de BTT tancarà aquest espai.

 

Resum de l´ emissió

 

Copa Catalana de Juvenils i cadets a Palafrugell

 

Palafrugell ha obert el teló d´ una nova edició de la Copa Catalana de ciclisme per cadets i juvenils amb una doble cursa que va sembrar de bon ciclisme les rodalies d´ aquesta localitat gironina tant arrelada a aquest esport. No fa gaire, Palafrugell era seu de l´ únic equip català professional i el club ciclista continua en plena activitat de promoció d´ aquest esport.

La pluja va fer acte de presència moments abans de la cursa i es va fer convidada permanent durant tota la jornada per desgràcia del pilot que va haver de extremar la precaució. La primera cursa fou la de juvenils amb 39 corredors a la sortida. Per davant un itinerari ja típic conegut per tots amb recorregut d´ anada i tornada per l´ autovia de Palarfugell a Llafranc i pujada final, molt dura per cert, al Far de San Sebastià, després de donar deu voltes al circuit.

 

Gran Premi Massi 2007-Corró d'Amunt

 

El passat 24 de març, més de 175 corredors  es van donar cita a la petita població vallesana de Corró d?Amunt per a disputar la primera contrarellotge de la temporada. El temps va aguantar i no va ser obstacle per a superar els 3,5km del circuit preparat pel club Ciclista Corró d?Amunt.

A l´endemà , i a la mateixa població, va disputar-se el Gran Premi MASSI 2007 , que va acabar amb dos nous liders: Sandra Santanyes per MASSI i Martí Gispert  del Spiuk-TAU , que van aprofitar la primera prova doble del campionat per a aconseguir el maillot que els acredita com a líders provisionals del Gran Premi Massi 2007.

Corró d?Amunt i Les Franqueses del Vallès van aconseguir reunir a prop de 400 bikers en un dels circuits més durs i exigents del campionat. El Club Ciclista Corró d?Amunt va preparar un traçat molt tècnic i d'autèntic mountainbike per al goig dels corredors i del nombrós públic que es va congregar per a veure la competició.