El Girona- Costa Brava participa en un parell de curses a Bèlgica

12/04/2007

El dia 7 la cursa es va disputar a Westkerke en un circuit típic belga de 5,5 km a repetir 15 cops. Es tractava d´ un circuit amb carretera estreta, curves, vent i herva als laterals.Vist l'alt nivell de participació les noies ho van fer força bé però cal destacar la Rosmary Dos Remedios i l'execel·lent actuació de Sandra Santanyes i Judit Masdeu que en tot moment van estar al cap de cursa fins i tot protagonitzant algun atac i arribant al grup principal. Al final va guanyar l'italiana Tatiana Guderzo que és campiona d'Europa i tercera a al darrers Jocs Olímpics.

L'altre cursa es va disputar el dia 9 a Dottignies on van sortir 143 corredores que havien de fer 16 voltes a un circuit molt estret de 6,5 quilòmetres.En aquesta cursa estaven gairabé totes les millors ciclistes del món,  tot i que les noies de l'equip ho van fer millor que a la primera cursa encara els hi va faltar quelcom per fer un bon resultat. En aquesta cursa cal tornar a destacar Sandra Santanyes que va arribar amb el primer grup i Judit Masdeu que també va estar sempre al davant però al final es va quedar tallada per una caiguda. La cursa la va guanyar a l'esprint la millor esprinter del món, Giorgia Bronzini (Itàlia) seguida de Rochelle Gilmore (Austràlia) i Regina Schleicher (Alemanya).

Aquesta sortida a l'estranger és la primera de les que te previstes fer el Girona-Costa Brava aquest any i ha servit per agafar experiència i aconseguir un millor nivell de cara als próxims objectius.