Doblet del Tau- Spiuk al Gran Premi Massi del Bikeshow amb Gispert i Fullana

16/04/2007
BTT

Doblet del Tau- Spiuk al Gran Premi Massi del Bikeshow amb Gispert i Fullana

En la cursa de fèmines, Marga Fullana s'ha endut la cursa sobre la polonesa Maja Wloszczowska amb un avantatge de 48 segons. La polonesa del Halls ha estat l'única corredora que ha pogut plantar cara a la corredora mallorquina. Tercera, a més de 4 minuts, ha arribat la corredora del Toscaf-BH Suntour, Rocío Gamonal.

La cursa de juniors ha estat guanyada pel corredor de Massi Eduard Recasens, que també ha tingut la seva lluita personal amb el polonès de Halls Osicki Kornel. Al final, Recasens ha atacat en els últims kilòmetres i ha pogut obrir un forat de 10 segons. En tercer lloc ha arribat Umbert Almenara, a poc més d'un minut i mig del campió.
El altres campions de la cursa, han estat els següents : Darío Gasco en sub-23, David Lozano en sub-21, Xavier Carnicer en Masters-30, Francisca Campos en fèmines sots-23, Yago Sardina en cadets, Francisco Javier Salamero en Veteranas 40, Juan Sánchez en Veterans 50-60, Anna Maura en fèmines cadet, Margarita García en fèmines Junior, i l'equip Massi ha estat guardonat com el millor equip.
Els líders del Gran Premi Massi, després de 3 proves disputades són Martí Gispert (Spiu-Tau Cerámica) en categoria masculina i Anna Villar (Massi) en la femenina.

 

Nota i fotografia d´ Ocisport