La Copa Catalana de Eivissa, aquest diumenge a XS Esports

11/05/2007
BTT

La Copa Catalana de Eivissa, aquest diumenge a XS Esports

 

Resum de l´ emissió

 

El  diumenge 29 d'abril es va disputar a Sant Antoni de Portmany (Eivissa) la quarta prova del Gran Premi MASSI Internacional amb la presència dels millors bikers nacionals i internacionals.

El circuit d'Eivissa, organitzat pel Club Ciclista Sant Antoni destaca per les seves espectaculars vistes al mar, però també per ser un dels més intensos del calendari. Els prop de 7km, amb difícils pujades i baixades i amb trams molt tècnics, seran molt selectius. Una ocasió única per a veure els millors bikers en ple rendiment.
Tots els participants, depenent de la seva categoria, havien de córrer diferents voltes per un circuit de 7 quilòmetres que ha transcorregut per la costa de San Antoni i per la petita muntanya Sa Talaia del mateix poble. En la carrera de nois, Carlos Coloma s'ha col?locat en la primera posició des de la sortida. Darrere seu anava Cederic Ravanel i Israel Núñez . La carrera ha estat molt regular perquè aquestes tres primeres posicions s'han mantingut fins al final.

En noies les tres primeres posicions també s'han mantingut totalment regulars al llarg de  la carrera. Marga Fullana, que a pesar de caure en la tercera volta ha estat la guanyadora seguida de Cecil Ravanel i Rocío Gamonal  que ha quedat tercera. Amb la primera posició  Marga Fullana ja acumula tres victories en el Gran Premi Massi 2007, després que també hagi guanyat les proves de Banyoles i Barcelona.

Amb aquesta prova, Martí Gispert (Spiuk-TAU Ceramica) segueix sent el líder del Gran Premi MASSI 2007 a pesar d'haver quedat quart, i Sandra Santanyes (Massi) recupera el liderat després d'haver-lo perdut en la prova de Barcelona.