Resum dels Campionats de Catalunya de dones

15/05/2007

Les corredores èlit i sub-23 van sortir amb els junior masculins sobre un recorregut de 85 km i van participar 16 corredores, d?entre les que hi havia corredores de BTT i una corredora francesa. Per tal de que poguessin disputar el seu campionat, les fèmines van sortir 5 minuts abans dels junior masculins. Va començar la cursa pujant l?alt de ?Les Maioles? de 12 km, en el que el grup va quedar reduït a 4 corredores, Sandra Santanyes del Massi, Anna Henestrosa del CC Montgrí, Anna Ramírez del Bicisprint i Beatrice Thomas del VS Narbonai. Al km 20 es va produir una escapada de la corredora Anna Ramírez del Bicisprint però sense èxit va ser absorbida pel grup perseguidor. A partir d?aquí va ser una cursa amb continues escapades fins que es va consolidar una de les corredores Beatrice Thomas i Sandra Santanyes. La corredora Beatrice Thomas va marxar en solitari els últims 20 km i va arribar a meta guanyadora amb una avantatge de 1:51 respecte a Sandra Santanyes que va ser la Campiona de Catalunya, ja que Beatrice és francesa.

Resum de la cursa de juvenils i cadets

El diumenge dia 13 es van disputar els campionats de Catalunya de fons en carretera per a les categories de junior i cadets fèmines amb una participació de 10 corredores. Les fèmines van sortir amb els cadets masculins i van fer un recorregut de 52 km. Van sortir 5 minuts abans dels corredors masculins per a que poguéssin disputar la seva cursa. Faltant 2 km per a l?alt de La Panadella van ser absorvides pel pilot del cadets masculins i va ser en aquest punt en el que es va trencar el pilot en diversos grups. La corredora junior Arantxa Garcia del CC Montgrí va aconseguir coronar amb el grup davanter, mentre la resta de corredores van quedar distribuïdes pels diferents grups. Arantxa Garcia va arribar a meta amb el grup principal amb una avantatge sobre la segona classificada junior Cristina Aznar del Cjam de 2:14 minuts. Pel que fa a les corredores cadets Bianca Martin del Sarfa es va imposar amb autoritat sobre la segona corredora Zulema Beltran del Cunit Cjam amb una avantatge de 9 minuts.