Copa Catalana de bike marathon i la Pedalada del Besòs, aquest diumenge a XS Esports

18/05/2007
Cicloturisme

Copa Catalana de bike marathon i la Pedalada del Besòs, aquest diumenge a XS Esports

Dos esdeveniments centren el proper espai de ciclisme català al programa XS Esports, emès a través de la Xarxa de TV´s locals a partir de les 16.30 hores del diumenge. Seran la Copa Catalana de bike matarhon i la Pedalada pel Besòs

 

Resum de l´ emissió

 

"GIANT POWERBAR MARATHON BTT GANDESA"

 

El diumenge 13 de maig es va disputar la segona prova de la Giant-Powerbar Marathon BTT copa catalana internacional 2007 celebrada a la població tarragonina de Gandesa amb la participació de 270 bikers.

La victòria en nois va ser per Israel Núñez i en noies per Neus Parcerisses. Amb aquesta victòria els dos pilots revaliden el seu mallot de líders en aquest campionat, ja que també van guanyar la primera prova del calendari que es va disputar a la comarca del Bages el dia 25 de febrer.

La prova  de les Marathon BTT ha estat acompanyada de la ?Pedalada Solobici?, una pedalada popular no competitiva en la qual hi han participat diferents afeccionats a la mountainbike

 

"V BICICLETADA POPULAR PER LA LLERA RECUPERADA DEL RIU BESÒS"

 

El passat diumenge dia 6 de maig, es va celebrar la V Bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs, organitzada per la Diputació de Barcelona. La prova era oberta a tots els públics i hi van prendre part més de 1.500 persones.

La Bicicletada va sortir del Parc Firal de Granollers. El recorregut, d' uns 24km, visitava al seu pas els termes municipals de Montornès del Vallès, Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramanet entre altres. L' arribada es va fer al Parc del Litoral de  Sant Adrià del Besòs.